Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez tak z doskoku musze w koncu zrobic pelna liste co mam kupic
Zobaczyc co mam w lodówce i przejrzec przepisy -
Hejka ja na chwilkę ciągle coś mi się przypomina że je coś nie zrobione i nie mam kiedy wejść na net. U mnie @ się rozkręciła. Wiruski Ani poskutkowały W poniedziałek dzwonie do ginki ugadać monitoring bo w weekend nie chciałam jej głowy zawracać. Tak gadałam o tym wszystkim z Małżem i stwierdziliśmy że jeżeli teraz ginka nie da mi skierowań to ide prywatnie to tego lekarza u którego mam wizyte na kase chorych w lutym. Jestem cholernym niecierpliwiuchem i nie mam zamiaru opierać się tylko na monitoringu bez badań kiedyś nie robiła problemu żeby dać mi skierowanie a teraz wszystko czekać czekać. W dupie mam czekanie. Ogólnie to mam humor że ja pindole. Przepraszam że psuje świąteczny nastrój. Trzymajcie się lecę ponownie do kuchni.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Guniaczek wrote:
Rozmawiałam z kumpelą starającą się o dziecko, ma prolaktyne 23 ja mialam 22 więc prawie to samo, lekarka dała jej leki na zbicie, ciekawe czy teraz im pyknie, jak tak to i ja zmusze gina żeby dał mi coś na obniżenie
Aga ja przed pierwszą ciążą diagnozowałam prolaktynę w dwóch miejscach i w jednym normy były do 25 a w drugim do 23,30. Prolaktynę najlepiej zbić poniżej 20. Na obniżenie stosowałam Castagnus przepisany przez lekarza. Jak go stosowałam opisałam a wątku Castagnus.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej Asia ja bym tam testowała, pisałam Wam kiedyś o tych testach z allegro, jeden wyszedł a drugi nie wyszedł jak juz beta była ponad 600, kup ten o czułości 10:)
Dorotka ja bym tez zrobiła badania, ale jak pójdziesz prywatnie to on da Ci skierowanie na NFZ?Dorotucha, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ufff..chwila przerwy
Posprzatalam cala kuchnie wywaliłam stare rzeczy ktor nam sie nie przydadza bo tak np garki te normalne juz nam na indukcyjna nie pasuja ;/ wiec po co mam je trzymac zawioze ana wioske bo w sumie nie sa zniszczone
dziewczyny szukam przepisu na jakis dobry placek
szarlotka juz jest sernik i makowiec tez
Tak sie zastanawiam na jakims ciastem i zrobie kruche a z nich ciasteczka -
Dziewczyny, wróciłam z zakupów, kupiłam Pepino 10, zrobiłam przed chwilą. Ja tam nic nie widzę, ani pod światło, ani pod lupą Jaki to bez sens. Jakby miało coś być to by było. Czekam na @ i już. Tylko czemu nic mnie nie boli. Aaaaaaaaaaa zwariować można.
Zrobiłam już śledziki po sułtańsku
a teraz robie trojkolorowe a la ptasie mleczko bo miałam w lodówce trochę jogurtów.
Muszę odwrocić myśli...
I tak wyjdzie zaś na moje. Ovu 13dc a nie 12... i @ jutro. O! albo mi się fl wydłużyła co jest wynikiem jeszcze nie unormowanego organizmu po pigułach.
A pamietacie poprzedni cykl? Jak plamiłam? Już 7 dni przed @ a teraz nic.Ania_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:pozyjemy, zobaczymy !
Oj ciotunia, ciotunia .... :*
Eweloka84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:
szarlotka juz jest sernik i makowiec tez
Tak sie zastanawiam na jakims ciastem i zrobie kruche a z nich ciasteczka
A może jakaś tarta? np cytrynowa, albo... pomarańczowa.
Z bardziej pracochłonnych Pani Walewska...Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Asiu po pierwsze to teraz moglo wogole nie wyjsc bo jestes przed @ i test z moczu o tej godzinie nie ma sensu
Nawet na testach piasza ze a po poludniowego moczu mozzna robic ale jak juz sie jest po treminie @ kilka dni
wiec najlepiej bylo by robic z porannego wtedy kiedy stezenie jest najwieksze
Ja tam dalej trzymam kciukiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:A może jakaś tarta? np cytrynowa, albo... pomarańczowa.
Z bardziej pracochłonnych Pani Walewska... -
No tak, ja w ogóle miałam testować najwcześniej jutro, bo dzisiaj miała być w planach @. No ale jakoś tak, no wiecie... nie wytrzymało mi się. Czekam do jutra i tyle. Jak rano mnie nie nawiedzi @ a tempka się utrzyma, to w drodze do pracy wjadę na betę.
A czy jest jakaś zależność co do cyklu, mianowicie, każdy cykl, pierwszy dzien @ jak dotąd rozpoczynałam z tempką 36,7. Czy to tylko przypadek?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Aniu ta była całkiem pyszna jeśli dobrze pamiętam
http://everycakeyoubake.blogspot.com/2008/11/tarta-pomaraczowa.htmlLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Skoro zazwyczaj tak rozpocznałas cykl to moze tak masz
Ja np mialma zawsze w okolicach 36,5-36,6 taz mialam 36,8 i dopieor zaczela spdac po 2dniach jak @ przyszla
-
Ania_84 wrote:Skoro zazwyczaj tak rozpocznałas cykl to moze tak masz
Ja np mialma zawsze w okolicach 36,5-36,6 taz mialam 36,8 i dopieor zaczela spdac po 2dniach jak @ przyszla
Tzn.powiem tak, jeszcze żadnego cyklu nie zaczęłam od innej tempki. Jak dotąd. Nawet dzien przed @ w każdym cyklu mialam 36,8, potem w dniu @ 36,7 potem spadalam 36,5.... i to poki co u mnie sie powtarza.....
Ech. Dobra. Lepiej pójdę już do tego mojego ptasiego mleczka.
Jeszcze Galantyne dzisiaj chce pyknąćLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:Asiu po pierwsze to teraz moglo wogole nie wyjsc bo jestes przed @ i test z moczu o tej godzinie nie ma sensu
Nawet na testach piasza ze a po poludniowego moczu mozzna robic ale jak juz sie jest po treminie @ kilka dni
wiec najlepiej bylo by robic z porannego wtedy kiedy stezenie jest najwieksze
Ja tam dalej trzymam kciukiGuniaczek lubi tę wiadomość