Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:jak dla mnie to mogłas miec w 13 dc owulke - teraz bys byl w 8dpo - wiec w sumie jesli mialaby byc @ to mozesz juz odczuwac podobne do @ bole wychodzilo by ze jelsi Faza lut jest u ciebie 14 dni to bys miala 28 dniowe cykle
cykle mam co27 dni i powiem ci szczerze ze jestem juz glupia w ym wszystkim mimo ze mam juz 1 dziecko ale w tedy raczej nie liczylam na to ze w ogole bede miala dzieci bo mam 1 jajnik. dziekuje ci bardzo za odpisujeszAnia_84 lubi tę wiadomość
marta -
czyli dobrze sie majdnelam 13-14 27 =
skoro masz regularne to znacyz ze moglas miec owulke w 13 dc teraz jestes 8dni po owulce wiec wszytskie objawy sie zgadzaja - czyli za jakies 6 dni powinnas dostac @ albo fasolke jesli sie staralisciemarta83 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:dobra, nadrobiłam wszystko to uciekam bo widze wszystkie zwiały do rana Kochaniutkie Moje
-
marta83 wrote:tak staramy sie to moj 3 cykl jak narazie:)zastanawia mnie to ze duzo dziewczyn bola piersi ja jak dotkne to bol czuje alebez dotykania nie.
my sie starmy w sumie 7 cykl - ale tak naparwde dopeiro 3 gdyz wczesniej bylo wdrazane leczenie u mnie i meza wiec przynajmenij zdazylam poobserwowac siebei i w kazdym cyklu tylko bol krzyza mi sie chyba pokrywamarta83 lubi tę wiadomość
-
a ja nigdy nie zwracalam uwagi na nic jakos niemialo to dla mnie znaczenia dopiero po poronieniu i jak z powrotem zaczelismy zaczelam na to patrzec,ale ja przy pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow jak i przed tym co sie dowiedzialam tak jak przez cale 9 miesiecy ale wtedy jakos szybko poszlo po 1 miesiacu. a teraz jakos czlowiekowi gorzejto idzie starosci chyba hehehe
Ania_84 lubi tę wiadomość
marta -
marta83 wrote:a ja nigdy nie zwracalam uwagi na nic jakos niemialo to dla mnie znaczenia dopiero po poronieniu i jak z powrotem zaczelismy zaczelam na to patrzec,ale ja przy pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow jak i przed tym co sie dowiedzialam tak jak przez cale 9 miesiecy ale wtedy jakos szybko poszlo po 1 miesiacu. a teraz jakos czlowiekowi gorzejto idzie starosci chyba hehehe
marta83 lubi tę wiadomość
-
tak - tyle ze u mnie bardzo czesto jest tak ze wychodza prawie pozytywne a uwlka jest np potw eirdzona przez gina teraz np tez ciagle wychodzi mi prawie pozytyw ale jesczez nie - a wg mnieowulka byla dzis albo wczoraj - bo dzis juzmam sahare miedzy nogami ze sie tak wyraze i szyjka obniza sie
marta83 lubi tę wiadomość
-
ja pierwszy raz w ty miesiacu dopiero robie testy i nie bardzo rozumiem dlaczego caly czas mi wyskakuja dwie kreski z tym ze cztery razy byly takie same a reszta to ta druga jasniejsza a zrobilam ich chyba z 15 zeby zobaczyc jak to dziala i mniej wiecej wiedziec oco chodzimarta
-
mi lekarz wytlumaczyl to tym ze albo LH ma pik ale nie wystarczajacy przed uwolnieniem jajeczka albo po prostuprzy tarczycy sa one zafałszowane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Kochana moja. Ja nie moglam juz spac bo te testy robilam
Ale wczoraj czulam sie tragicznie... Tak mnie glowa bolala ze musialam wziac pol apapu bo myslalam ze zejde
Jakies takie uderzenie goraca przy tym tez mialam. Przespalam caly wieczor i cala noc
A co u was kochane?