Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyszka piekne 2 kreski
gratuluje jeszcze raz
I co kiedy planujesz wylot do polski? Znalazlas bilety?
Bole glowy w ciazy sa dosc czeste, apap mozesz jesc, lepiej jak wezmiesz tabletke niz masz sie meczyc i stresowac tym...
Masz wolne dzisiaj to lez i odpoczywaj -
nick nieaktualny
-
Kochana znalezlismy bilet na 9 stycznia wiec w ten czwartek...
Zobacze co powie mi moj supervisor w pracy....bo moj T mowil ze zapowiada sie nawal pracy u nas w fabryce....
Tym berdzoej sie boje bo pisalam wam ze mam ciezka prace...zastanawiam sie czy mu poprostu nie piwiedziec o ciazy i ze lece do pl do lekarza.... Sama juz nie wiem.
I tak mnie zwolnia i tak. A powiedziec w koncu musze...
Kochana to super. Ja wstalam pelna obaw i rece mi sie trzesly jak robilam testyale juz lepiej. Byla bym spokojniejsza jak bym bete mogla zrobic no ale...
-
nick nieaktualnyNo wyobrazam sobie, kurde nie wiem co ci radzic, moze poczekaj do czw staraj sie w pracy tak wiesz delikatnie, cos sciemniac moze? Moze jakiegos faceta popros o pomoc, ze cie plecy bardzo bola? I te pare dni tak wytrzymaj jak w czw do pl lecisz, i bys byla 4 dni do niedzieli? To bedzie twoj 5 tydzien?
-
Tak kochana. Do niedzieli. Ale jest mega ciezko teraz po sw z samolotam
Leciala bym od nas ze szkocji ale przylot spowrotem chyba do angli... I to o 23 w nocy a w pon do pracy na rano ja i T... Kiepsko to wyglada ogolnie z tym lotem... Myslalam ze bedzie latwiej..
-
Dzień dobry dziewczyny
Ja z Kawka sie melduje i kocica na kolankach
od wczoraj strasznie lubi mi siedziec w dołeczku jak siedze po turecku i mi tak pieknie mruczy ..mrau
po pierwsze Paula piekne kreseczkiohh Ty nasza niespodzianko noworoczna
teraz tylko do czwartku i bedzie git
moze zgon na korzonki ze cie polamaly
tyle ze wtedy by trzeba bylo wogole nie pracowac
albo ze strasznie cie kregosłup boli i nie mozesz sie zginac
Chyba ze jest w miare wyrozumialy to powiedz ze po prostu jaka jest stuacja
ja dzis sie obudzilam troche z lepszym humorem bo tempka zaczyna powoli isc do górywiec moze jednak byla owu ..oby ..plose .....
a tak z ciekawosci spr dzis czy te 0,05stopnia co sie doaje iodejmuje wraz z pozniejszym badz wczesniejszym pomiarem zdaje egzamin
o 6 mialam 36,17 a o 9 36,45 wiec by sie zgadzalokazde pol godziny 0,05 stopnia
-
to moje kocie mnie rozbraja rzytula ie do mnie patrzc tymi kochanymi slepkami na mnie
i mruczy
ehh jak ona mnie odsstresowuje takim mruczeniem
dokładniepogadaj z T
moze razm cos wykombinujecie
co do owu - oby ..bo musze wiedzie kiedy lutke zaczac brac ;/ ale normlanie mialam zazwyczaj 18-20 owulke wiec tylko dwa razy w 16dc mialam wiec moze bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 09:59
-
nick nieaktualnyAnia to kotka pewnie wyczuwa Twoja owulke
ciaze tez podobno wyczuwaja :p
Napewno zjawi sie owulka na dniach, jak masz zawsze w ok 18-20 dniu
Paula a na tydzien pozniej jak loty? Moze lepiej tydzien pozniej to juz bedzie 6 tydz i szansa na serduszko to bedziesz spokojniejszaa teraz nie mozesz isc na l4? Nawet bezplatne?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Pula niestety nie kojarze .. Gamete i medicove kojarze ale tego nie
Asia wydajemi sie ze owulka wczoraj byla... bo od poludnia juz pojawila sie sahara miedzy nogamii dzis to samo wiec mam nadzieje ze tak bylo
a testami tez sie nie sugeruje bo dwa cykle wczesniej jakbralam antybiotyk tez nie bylo zadnego +w sumie dzis 19dc wiec moze
moje kocie odlecaialo
dzis zazyczylam osbie - a raczej wczoraj ze maz ma mnie zabrac na obiada co sie bede
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
No szukalismy najblizszego lotu w sumie...
Ale zobaczym. Ja sie poprostu boje ze jak pozniej polece to pozniej dostane leki...
Kurwa a tu nawet tego tsh nie mozna zbadac... Sorry za wyrazenie ale mnie to wkurza juz...
Ańi betyy ani tsh....co za kraj!!!
No moge zadzwonic do agencj ze jestem chora ale nie wiem jak oni do tego podchodza... Zobacze jutro jak bedzie w pracy...i co powie ten moj szef.
Jak cos bedzie nie tak to niech spadaja. Najwazniejsze dziecko o ktore sie tyle staralismy...Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Pula niestety nie kojarze .. Gamete i medicove kojarze ale tego nie
Asia wydajemi sie ze owulka wczoraj byla... bo od poludnia juz pojawila sie sahara miedzy nogamii dzis to samo wiec mam nadzieje ze tak bylo
a testami tez sie nie sugeruje bo dwa cykle wczesniej jakbralam antybiotyk tez nie bylo zadnego +w sumie dzis 19dc wiec moze
moje kocie odlecaialo
dzis zazyczylam osbie - a raczej wczoraj ze maz ma mnie zabrac na obiada co sie bede
Bo szukam jakiejsc placowki jak bed w pl zeby wszystko bylo w jedńym miejscu. Gin , endo i lab zeby ńie latac i nie tracic czasu. I to znalazlam. Tylko w niedz nie pracuja wiec jutro zadzwonie...
Wiec teraz juz oczekiwańie przed toba Aniu
Ale ci dobrze z tym obiadkiem heheja dzis robie zupke grzybowa. Mama nam dala worek suszonych grzybow
-
nick nieaktualnyPaula ja wiem i Cie dobrze rozumiem, u nas tez ograniczone to jest. Ale mestes pewna ze badan zrobic nie mozesz prywatnie ? Moze mozna w szpitalu, ja sie u nas nigdy nje pytalam i w sumie nje wiem.. Na tsh mysle ze jakies badania powinny byc... Moze podjedzcie i zapytajcie sie..
Do co pracy ja bym wziela l4 na twoim miejscu, zadzwonilabym ze sie rozlozylas i tak bys ciagnela te 2 tyg i za ok 1.5 tyg bys poleciala do pl na wizyte i badania.. Wiem ze z lekami nie bardzo, ale moze te pare dni nie bedzie juz roznicy, a tak to chociaz cos zobaczysz i bedziesz napewno spokojniejsza..
Ania no to mozliwe ze jak mialas owu to kotka to wyczulaoby tak bylo teraz czekamy z Toba
-
Dziewczyny przepraszam was ze ja tak non stop o sobie....
czuje sie teraz jak egoistka....
Przeciez tu kazdy ma swoje problemy i strachy a ja tak sie nakrecilam...
Kurde jak mnie to wkurza wszystko... Ryczec mi sie chce
Teraz sie zastanawiam czy poprostu nie isc tu do rodzinnego i poprosic o badania...Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny