Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:dokladnie T przemuje główkowanie
a ty sie lajtujesz
my własnie ogladalismy mieszkanka z M i jest jedno co nam sie podoba .. 4 pokoje .. z sypialnie jes wejdscie do łazienki .. mmm330 tys
Anus ja ci powiem ze my mielismy teraz kupic dla mnie drugie auto do pracy... T dzwonil na jedno ogloszenie i okazalo sie ze kolega odebralwiec mielismy dzis jechac ogladac.... Potem sie okazalo ze ten test mi wyszedl pozytywny i wczoraj ten kolega dzwoni ze suto sprzedane hahahaha. A moj mowi ze to napewno jakis znak ze juz mi to auto nie bedzie potrzebne
A co do mieszkania. Na wiosne tez chcielismy kupicteraz postarac sie o kredyt a na wiosne juz ogladac i kupic. Takie jak nam sie podobaja ok 60, 70, 80 tys £ ale zdarzaja sie dobre okazje tez
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety jak trezba to trzeba
ehhh całkowicie scie rozumiem ze I sie nie chce- jeszcze zeby to byla praca przy biurku ;/ -
tak mamy domek - ale nie jest nasz tylko dziadkow - i tak naparde nie wiadomo co nim bedzie bo dziadki poki co nic niegadaja o przepisaniu my go po portsu utrzymujemy mieszkamy i palimy dom jest do rmontu - ale nie bedziemy wkladac kasy w cos co nie jest nasze i moze nigdy nie bedzie dlatego rozgladamy sie za czyms pewnym
-
Ojjj z kad ja to znam kochana....
Nam dziadki chca dzialke zapisac... Ale tez nic na niej nie zaczniemy dopoki nie bedziemy miec papierka.
Teraz babcia na kuracji jest. Jak wroci to powiedziala ze sieporozglada za geodetom do wyznaczenia dzialki i kims kto spr czy jest ona budowalna itp....
Zobaczymy. Moze szybciej to pojdzie jak sie o dzidzi dowiedza
-
nick nieaktualnyWrocilam laseczki
Musze se paznokcie malnac, przygotowac sie bo za ok godzinke wychodzimy do mojego na urodziny, mala imprezka rodzinna..
Ja chce domek, ale palic nie chce, widze jak to wyglada i nieznosze czegos takiego, ja musze miec zawsze cieplo kiedy chce,a jestem zmarzluch :pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 13:55
Ania_84 lubi tę wiadomość