Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj nawet lekow nie chcial wykupic - o wzialam recepte i kuplam sama heheh zaplacilam 120 zl - i polozylam mu na stole powiedzialam ze jak nie bedzie bral to sie na niego obraze
A ze jestem ukchana coreczka tatusia to zjada pastylki grzecznie dzis zadzwonilam do mamy czy bral i jak sie czuja mama mowi ze bierze i ze lepiej juz sie czuje przynajemnj moze stanac na noge -
hehe .. moze cos w tym jest u mnie to za wcznei bo nawet owulka nnie jest laskawa przyjsc hehe ale moze
choc powiem szczerze ze jelsi z tego cyklu nici - to nawet jakos to przelkne bo naparde odbudowalismy z Mazusiem sporo:) -
Ja ogolnie nie lubie lekarzy - ale jak czuje ze cos nie jets halo to lece jak najszybiej
a dwa ze ostatnio zauwazylam ze stalam sie panikara- i jak tylko cos iwdze odrazu wojek google a pozniej sie stresuje ;/ nieraz twierdze ze nie wieddza czyni czlowieka szczesliwszym -
Paula55 wrote:Dziewczyny umarlam...
Potrzebuje was!!!! Nie wiem co mam robic....
Zrobilam bo tak meega mnie cos natchnelo. I jak nigdy w nocy chcialo mi sie siku... Ale trzymalam do rana.
Wstalam o 7.30 do wc. Zrobilam. Zostawilam bo nie wiezylam ze cos moze byc...wstalam po 2 godz i jest to....
http://imageshack.us/photo/my-images/856/b8cu.jpg/
Ja wiem ze duzo po czasie.... Ale gdyby nic nie bylo to chyba nic by nie pokazalo....a napewno nie tak mocna kreske...
Bosz co ja teraz zrobie. Nie wiem czy mam si ciszyc czy plakac. Rece i wszystko mi sie trzesie.
Moj T w pracy....
Kochane! Widzę, że dużo mnie ominęło, za rzadko zaglądam GRATULACJE Paula!!! Dużo cierpliwości i spokoju życzę -
Hahaha wesolo moze sie gdzies spotkamy jeszcze w takim razie
Dzieki dziewczyny za pomoc, wiare i cieple slowa. Jestescie cenniejsze niz zloto
Pomyslec ze mam w was wiecej oparcia ńiz w nie jednej "przyjaciolce"Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ojj w szoku byl.. Pokazuje mu test a on sie pyta: ale ze co????
A ja mowie patrz osiolku...
A on sie pyta ale co to znaczy hahhaha ze pozytywny????
A ja ze no tak ale mnie wysciskal, wycalowal....
Byl zdziwiony tak samo jak ja.
A na konic powiedzial ze dobrze ze zapomnialam tego termometru do pl ze to zasluga tego wlasnie
A potem szukal na necie biletow do pl. Siedzimy i myslimy co i jak teraz zrobic....
Powiedzial ze musi drina az walnac z wieczora na odstresowanieEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny