Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie kochana. Nie mierzylam bo jak bylismy w pl to zapomnialam termometru a tam jak chcialam kupic z dwoma miejsc po przec to baby w aptekach patrzyly na mnie jak na debila
Wiec dlatego mowilam ze cykl na straty i ze mam luz w swietaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
I luz zaoowocowal
Bedzie dobrze zobaczyszmowie ci wyobraz sobie mine swojego to odrazu ci sie banan na twarzy zrobi
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Hahhaah przeprosi mnie ze tak m dogadywal ze non stop cos mnie boli i ze zle sie czuje
hahhaha
Ja to bardziej chce sobie mine mamy mojej wyobrazicooo tak.
Ale teraz tak mysle i jestem przerazona.... W sylwka zrobilam ten pierwszy tes. Nie bylo nic to troszke wypilismy. Nie za duzo ale zawsze. Wczoraj w nocy tak sie zle czulam i mialam takie bole brzucha ze myslalam ze to @ i wzielam nospe i apap. Zas mnie cos tknelo zeby nie ibuprom bo zawsze go biore bo jest dla mnie najmocniejszy...
Kurde teraz mysle co tam jeszcze bylo takiegoAnia_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hahhaah przeprosi mnie ze tak m dogadywal ze non stop cos mnie boli i ze zle sie czuje
hahhaha
Ja to bardziej chce sobie mine mamy mojej wyobrazicooo tak.
Ale teraz tak mysle i jestem przerazona.... W sylwka zrobilam ten pierwszy tes. Nie bylo nic to troszke wypilismy. Nie za duzo ale zawsze. Wczoraj w nocy tak sie zle czulam i mialam takie bole brzucha ze myslalam ze to @ i wzielam nospe i apap. Zas mnie cos tknelo zeby nie ibuprom bo zawsze go biore bo jest dla mnie najmocniejszy...
Kurde teraz mysle co tam jeszcze bylo takiegoimprezy za imprezami bo to akurat swita byly
i co beta 504
-
a ja zacyznam powoli sie nakrcac- czuje rto .. bo patrze na moje wykresy i mam wrazenie ze owulka dopeiro przedemna .. za jakies 4 dni.. a moj tye chyba juz nie wytrzyma no ale przynajmenij czerpiemy przyjemnosc
heheh wczoraj mial byc dzien przerwy a tu dupa