Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie kochana. Nie mierzylam bo jak bylismy w pl to zapomnialam termometru a tam jak chcialam kupic z dwoma miejsc po przec to baby w aptekach patrzyly na mnie jak na debila
Wiec dlatego mowilam ze cykl na straty i ze mam luz w swietaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
I luz zaoowocowal
Bedzie dobrze zobaczysz mowie ci wyobraz sobie mine swojego to odrazu ci sie banan na twarzy zrobiEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Hahhaah przeprosi mnie ze tak m dogadywal ze non stop cos mnie boli i ze zle sie czuje hahhaha
Ja to bardziej chce sobie mine mamy mojej wyobrazic ooo tak.
Ale teraz tak mysle i jestem przerazona.... W sylwka zrobilam ten pierwszy tes. Nie bylo nic to troszke wypilismy. Nie za duzo ale zawsze. Wczoraj w nocy tak sie zle czulam i mialam takie bole brzucha ze myslalam ze to @ i wzielam nospe i apap. Zas mnie cos tknelo zeby nie ibuprom bo zawsze go biore bo jest dla mnie najmocniejszy...
Kurde teraz mysle co tam jeszcze bylo takiegoAnia_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hahhaah przeprosi mnie ze tak m dogadywal ze non stop cos mnie boli i ze zle sie czuje hahhaha
Ja to bardziej chce sobie mine mamy mojej wyobrazic ooo tak.
Ale teraz tak mysle i jestem przerazona.... W sylwka zrobilam ten pierwszy tes. Nie bylo nic to troszke wypilismy. Nie za duzo ale zawsze. Wczoraj w nocy tak sie zle czulam i mialam takie bole brzucha ze myslalam ze to @ i wzielam nospe i apap. Zas mnie cos tknelo zeby nie ibuprom bo zawsze go biore bo jest dla mnie najmocniejszy...
Kurde teraz mysle co tam jeszcze bylo takiego -
a ja zacyznam powoli sie nakrcac- czuje rto .. bo patrze na moje wykresy i mam wrazenie ze owulka dopeiro przedemna .. za jakies 4 dni.. a moj tye chyba juz nie wytrzyma no ale przynajmenij czerpiemy przyjemnosc heheh wczoraj mial byc dzien przerwy a tu dupa