Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:boooozzzzzzzzzzzzzeee jak słucham teraz mądralińskich w tych wiadomoscia a propo tragedii w Kamieniu Pomorskim to az mnie kur... trzepie!! i ciśnienie mi wzrasta na 300 chyba
Wobrazasz sobie ze to ,moglo by byc twoje dziecko??!! Okropna tragedia
-
powiem szczerze ze w sumie starania wtym miesiacu przejal moj M o dziwo
dzielnie sie spisuje a zelik dodatkowo uzywam bo po tych antybiotykach jest sahara ,... w srodku byl niby wodnisty rozciagliwy ale na zewnatrz ..masakra - dlatego i dla mnie jest milusio bo jak sprobowalismy bez przedczoraj to ja jednak odczuwalam dyskomfrort a po uzyciu...mmm wiec wczoraj moj M od razu powiedzial to moze uzyjemy tego zeliku nawet o dziwo - sam zaaplikowal <hahaha>
Ale ciesze sie ze nie ma w tym miesiacu takiego - no wez sprobujemy .. tylko z przyjemnosci dzialamy i powiedzialam mu ze jak nie bedzie mial jakos ochoty czy zmeczony bedzie to zeby sie nie stresowalEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ewelcia nie mow mi bo ja dla pijakow za kierownica nie miala bym litosci.... Dozywocie jak nic za cos takiego....
Wobrazasz sobie ze to ,moglo by byc twoje dziecko??!! Okropna tragedia -
I bardz dobrze. W koncu normalne luzne podejscie teraz to juz bedzie z gorki Aneczko
Ja tez nie zaluje ze kupilam
A wogole jak mi sie smiac chcialo wczoraj... Bo powiedzialam (przypomnialam ) mojemu T ze po @ koniec z pojsciem na calosc a on na to: jak to??? Przeciez bylo tak fajnie hahahaha . Ciapulek
Ale powiem wam ze ja tez sie przyzwyczailam do tej beztroskiAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:daj spokój kuźwa dożywocie i do kamieniołomów!! dziady cholerne noo normalnie nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dokladnie.... Bo co to za kara jak on idzie siedziec jeden z drugim a w celi tv, internecik, pańienki.... No kurwa mac! Ze tak powiem. To ma byc kara czy nagroda?! Ja sie pytam sie?'!
Niech zapracuja na jedzenie i tyle...
Bosz ja od razu cisnienia dostaje...
-
a ja wam powiem ze my nigdy za specjalnie nie uwazalismy - moze przez pierwsze pol roku a pozniej zaczelismy -"niby przerwyany" ale nie do konca apozniej to juz mielismy gdzies
-
Ania_84 wrote:a ja wam powiem ze my nigdy za specjalnie nie uwazalismy - moze przez pierwsze pol roku a pozniej zaczelismy -"niby przerwyany" ale nie do konca apozniej to juz mielismy gdzies
Aneczko my sie tez nigdy nie zabezpieczalismy. Tez zawsze tylko przerywany. I przez 1,5 roku nam sie nie wpadlo
Wiec tetaz mam nadzieje ze niby przypadkiem moj lobuc nic nie zmajstruje
Bo wiesz jak to jest... Jak sie chce to sie nie ma. A jak juz mniej to simtrafia hahaha
-
ja kupilam go bo dodtkow dje sporo przyjemnosci znaczy dalej lepszy poslizg wiec w dni kiedy brak sluzu genialne rozwiazanie a przy okazji jest bezpieczny dla kijanek
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. przepraszam, że mało zaglądam ale praca mniewykańcza... dodatkowo kuzynka męza jest u nas a konkretniej to u moich rodzciów, toć w koncu brata dziewczyna, wioęc albo my u nich wwolnej chwili, albo oni u nas inie ma kiedy zaglądac...
-
Czesc Olgus.... Rozumiem cie doskonale. Ja tez teraz bede juz tylko wieczorami (chyba ze w weekend) bo praca do wieczora...
Wogole cos nam sie ten watek rozjezdza. Dziewczyny widze sie poprzenosily na inne tematy... Juz coraz mniej tu kazdy zaglada...
Moze to znak zeby calkiem sobie dac spokoj z owu... Sama ńie wiem.
Tymczaśem piciam kakao.... Moj mezulek mi zrobil... Tak dawno kakaa nie pilam
-
Dziewczyny umarlam...
Potrzebuje was!!!! Nie wiem co mam robic....
Zrobilam bo tak meega mnie cos natchnelo. I jak nigdy w nocy chcialo mi sie siku... Ale trzymalam do rana.
Wstalam o 7.30 do wc. Zrobilam. Zostawilam bo nie wiezylam ze cos moze byc...wstalam po 2 godz i jest to....
http://imageshack.us/photo/my-images/856/b8cu.jpg/
Ja wiem ze duzo po czasie.... Ale gdyby nic nie bylo to chyba nic by nie pokazalo....a napewno nie tak mocna kreske...
Bosz co ja teraz zrobie. Nie wiem czy mam si ciszyc czy plakac. Rece i wszystko mi sie trzesie.
Moj T w pracy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 10:33
Ania_84, Eweloka84, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Paula spokojnie
Kochana jak chcesz sie upewnic to kup jeszcze jeden i zrob jutro z rana ale jak dla mnie to jest +
wiem ze nie masz tam jak isc za badzo ale moze jest jakis endokrynolog ??
Jak masz gdzie to zrob jeszcze raz tsh ft3 i ft4
-
nick nieaktualnyWow paula to napewno ciaza.. Wlasnie tak jest jak sie najmniej spodziewasz to samo u mnir bylo, bo bralam antybiotyk chora bylam i myslalam ze dupa..
Kochana w tym wypadku ja bym na Twoim miejscu prywatnie poleciala do endo jesli dlugo sie czeka panstwowo, ale juz dzisiaj powinnas podzwonic i zaczac to konsultoeac i brac leki.. Nie ma co czekac..
Gratuluje )) bardzo gratuluje kochana :** -
Kochana jak sie okaze ze to + to ja jestem w stanie wdzystko tu zostawic i lece do pl!!!!
Poza tym moj T mi nie pozwoli tam pracowac bo jest naprawde ciezko...
Jestem cala spocona z nerwow...
Pojade dzis po clear blue test i zrobie jutro...
Boje sie!!!!!!!!
-
Paula moze sproboj zadzwonic do jakiegos endo w polsce i powiedz w jakiej jestes sytuacji i ze nie wiesz co masz robic ..albo nawet do swojego internisty napewno ci podpowie