Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHahaha Dorotka teraz dopiero zobaczylam Twoj podpis :p dobre
Ja leze, maz zalatwiony na maxa przez ta jelitowke.. I tak minie kolejny dzien.. Dobrze ze wczoraj chociaz w kinie i restauracji bylismy..
Asia ja Cie rozumiem, sama malo ostatnio wchodzilam, ale staram sie nadazac za wami :pDorotucha lubi tę wiadomość
-
ten kociak przedstawia mnie i moja kocice hehehe ja wczoraj tak wygladałam a ona dzis
u mnie za oknem szaro buro ;/ -
Laski poczytajcie sobie wątek ODSTAWIAM MLEKO. Jest bardzo interesujący i chyba trochę mnie to wszystko dotyczy bo około roku temu zmeniliśmy mleko z tłustego na odtłuszczone i coś mi wykresy dziwnie szaleją i bezowulacyjne cykle częstsze....
zAgatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny wlasnie zrobilam z ciekawosci test owu - i kreska jest ciemniejsza niz wczoraj wiec chyba owulka dopieor przedemna
Ale chyba dzis dam moejm odpoczynek a jelsi jutro wyjdzie pozytyw to sobota i niedziela bedzie nasza - choc nawet bez pozytywu tez ma byc naszaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 14:04
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ruda dopiero bede robic we wtorek.
Robiłam 3 tygodnie temu i było 2.95:( a brałam letrox0.25 i zamiast sie obnizyc podniosł sie z 2.4 do 2.95 wlasnie. Od ostatnich wynikow jestem na eutyroxie 0.5.
Zbadam teraz zeby sprawdzic czy sie obnizylo. Jak sie nie obnizy zbadam prolaktyne zeby sprawdzic czy to nie ona trzyma to tsh.
Macie dziewczyny jakies doswiadczienie w tym temacie??Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja na niedoczynnosc choruje od jakis 4 lat
na poczatku bylam na letroxi - to byl strzal w 10 waga spadla tsh tez i to bardzo szybko ogolnie super
Pozniej przeslzismy na euthyrox bo niby to samo ale jednak - przytylam kg tsh mi sie utrymywalo na tym samym poziomie - niby w normie - i wtedy lekarz kazal odstawic skoro jestok
to byl najwiekszy blad .. masakra przytylam dodatkowe 15-20 kg , zatryzmala mi sie @
Pozniej poszlam n kontrolne TSH a tu 5,14
jak bylam u nowego lekarza pokazalam a on czy bralam jakies to mu powiedialam ze letro- i dalo efekty a po euthyroxie strasznie tylam .. stwierdzil ze skoro wczesniej pomoglLetrox to to mi dal mam dawke 25mg
i od maja do wrzesnia spadlo mi do 1,84
wszystko wraca do normy schudlam prawie 20 kg od majaczekaja lubi tę wiadomość