Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
boziuu wiedzialam, ze tak bedzie! powinni zablokowac galerie hahaha bo szukam wykresu(zakonczonego fasolką) tak samo zwariowanego jak moj aaaa!! kopnijcie mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 16:22
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:jeden był podobny ale nie az taki pokrecony
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cżesc laseczki.
W koncu jestem i ja
Tez mam weekend po 1 dniu pracy juz mi sie nie chce hahahaha
Daria czekamy na wiesci od klekarza. I beda tylko te dobre wez chusteczki jak bys plakala jak bedziesz serducho slyszala
A ja dzis mialam okropna noc spac nie moglam choc bylam zmeczona.z boku na bok tylko sie przewracalam. O 1 poszlam do wc bo bylam pewna ze @ praylazla. A tu nic zasnelam i o 3 obudzil mnie taki bol w dole brzucha jak na @ wzialam dwie tab i poszlam spac ale co to za spanie na czuwaniu. Rano biegunka, okropne mdlosci.... Bylam pewna ze @ w drodze juz u mych drzwi a tu caly dzien nic!!!! Nie czaje juz nic z tego byle do niedzieli u niech przylazi. Ew jutro
-
Paula no to dzień "super"... ja wpracy ledwo wysiedziałam normalnie miałam takiego lenia ze jak bym mogła to bym się na biurku położyła i nic nie robiła hahaha dobrze , że to 3 dni wolnego odpocznę
tez spałam kiepsko bo oczywiscie jakies durnoty mi sie sniły omg.... i standardowo wstawając siku w nocy weszłam z suszarke z praniem huku narobiłąm na całą chałupe hahahaha i sama siebie rozśmieszyłam no i skutek był taki , że zasnąc nie mogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 19:00
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kurde jak ja wam zazdroszcze non stop w pl jakies swieto a u nas jak na lekarstwo nawet jak jest swieto to sie pracuje
A lenia tez mam.
Ja to sie zastanawiam czy te moje dolegliwosci to nue od tych nowych witaminek co lykam na zlagodzenie objawow tarczycowych... Pierun wieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam trzymam kciuki zeby to moze jednak byla fasolinka choc wiem ze boisz sie ze wzgl na tsh - ale nie z takim bylo dobrze
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
boooozzzzzzzzzzzzzeee jak słucham teraz mądralińskich w tych wiadomoscia a propo tragedii w Kamieniu Pomorskim to az mnie kur... trzepie!! i ciśnienie mi wzrasta na 300 chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 19:08