Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana a kiedy Ty robilas to tsh? W ktorym dniu cyklu? Juz po owulacji? Jaki to byl wynik??
Wiesz na samym poczatku ciazy czesto tsh rosnie, ja mialam w 4-5 tyg 3,5 a po miesiacu jak bralam lekka dawke leku juz 1,5, czytalam ze na poczatku moze tak wzrosnac.. Moze u Ciebie tez tak bylo? -
Paula - kochana nie stresuj sie bo to na pewno nie pomaga - jesli tylko bedziesz miala mozliwosc to wracaj jesli tam nikt nie bedzie chcial przyjac - w tym momencie to Wy jestescie najwazniejsi kup testa - poczekaj na T porozmawiajacie i ustalcie wszystko bedzie dobrze
Ja trzymam mocno kciuki i pewnie wszytskie tu tez
GRATULACJE i ciesz sie kochana i placz ale tylko z radosci -
Kochana badanie zrobilam w 20 czy 21 dc wiec raczej po owu....
Bosz jestem cala roztrzesiona.... Plakac i smaic mi sie chce.
Pierwszy chyba raz w zyciu obudzilo mnie w noci siusiu
Aaaaaaaaa. Zwariuje.Ania_84, Eweloka84, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Teraz sobie wyobraz mine swojego hehhe to bedziesz sie smieac
Pamietaj tez ze dzewczyny z wyzszym TSH pieknie donosily ciaze i bylo wsio okWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 10:50
-
Ania_84 wrote:Teraz sobie wyobraz mine swojego hehhe to bedziesz sie smieac
Pamietaj tez ze dzewczyny z wyzszym TSH pieknie donosily ciaze i bylo wsio okAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak przyjdzie moj T to mu pokaze test... Trudno. Nie bedzie pieknej otoczki ale zdrowie najwazniejsze i razem musimy zdecydowac co teraz....
Paulus ja chyba musze zadzwonic do mamy, powiedziec jej co i jak i niech leci do jakiegos lekarza (ma znajomosci w szpitalu) i sie pyta co teraz....
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Ania nie ma co ryzykować , TSH w ciaży trzeba leczyć jak najszybciej
Na spokojnie - jesli mamam ma kontakty niech sie wypyta i o bedzie najlepsze- a lekow w slepo tez nie ma co dawac - bo sama wiem posobie jaki by skutek .. wiec owszem jestem za konsultacja i przyjmowaniem lekow ale pod okiem lekarza a przynajmniej po konsultacji -
Tak sie denerwuje ze brzuch mnie boli.
A tak mnie cycki wczoraj bolaly. I to inaczej niz zawsze bo po bokach i moj sie smial ze juz wszystko mnie boli hahahaa.
Bo ostatńio tak bylo. Myslalam ze to od tych witamin co biore garsciamiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wiem bo sama mam niedoczynnosc - ale tez nie mozna panikowac
Na spokojnie - jesli mamam ma kontakty niech sie wypyta i o bedzie najlepsze- a lekow w slepo tez nie ma co dawac - bo sama wiem posobie jaki by skutek .. wiec owszem jestem za konsultacja i przyjmowaniem lekow ale pod okiem lekarza a przynajmniej po konsultacji
-
nick nieaktualny
-
dokładnie - napewno wszytsko dokladnie powie A i Paula - nieh sie zapyta o te wit co bierzesz i plyn - bo nie wiem jak to wplywa na ciaze
-
Paula55 wrote:Tak sie denerwuje ze brzuch mnie boli.
A tak mnie cycki wczoraj bolaly. I to inaczej niz zawsze bo po bokach i moj sie smial ze juz wszystko mnie boli hahahaa.
Bo ostatńio tak bylo. Myslalam ze to od tych witamin co biore garsciami
Czułam to jak nic
nie denerwuj sie juz - wiesz juz co i jak teraz sie skonsultujecie i jak cos bedziesz brala leki bedzie dorbze -
Dobrze Aniu... Cala liste jej zrobie
Teraz nerwowka do jutra czy test pokaze to samo...
Ale swoja droga...
Pamitasz Aniu jak ci mowilam ze kilka dni temu (chyba 3) robilam test i nie bylo cienia nawet....dziwne bo tamten mial czulosc 10 (ale byl z ebaya) a teraz zrobilam pink i taka mocna krecha...
-
wiesz wtedy to moglo byc np dzien po zagniezdzeniu albo dwa- a podobno w sikanych to dopieor po min 3 dniach wychodzi kreska - a dwa przyklad MIli - robila dzien wczesniej tst o czulosci chyba 25 i nic nawet cienia a nanastepny dzien poszla na krew a tam 55,15 czy jakos tak ale napenwo powyzej 50