Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:a u mnie żaba się obudziła i zas zaczyna szaleć boeee co za wykress
-
Aniu zobacz.... My tak sie staralismy kilka cykli i nic.
A wtedy jak nam juz tak nie zalezalo to pykło
Wiec cieszcie sie i zero cisnienia trzymam za was kciuki
A ja jem na lajcie kanapke z serem gdzie nigdy w zyciu nie jadlam z samym serem... Fuj a teraz wcinam
Ale ja glupia jestem hahahaha chyba mam glupawkeEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula i dobrze zarazaj fasolka optymizmem i smiechem
a u nas zobaczymy bardzo duzo dala nam rozmowa - ja bym odpuscila ale widze ze tarz moj chodzi nasterowany
zreszta pozyjemy zobaczymyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hahaha powinno byc laseczki moje kochane.... Lece myc gary bo po wczorajszej kolacji bajzel w domu
A jak moj wroci to moze lepiej posprzatac zeby nic jego uwagi nie odwracalo hahaa wracam za jakies pol godz
Ejjj a gdzie Asiek????? To łobuziara. Zaczela prace i nas zostawila smutno mi bez niejEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula przyzwyczajaj się do tego, że będziesz jeść to co Ci nie smakowało i nie będziesz jeść tego co lubisz, ja tak mam non stop
Uwielbiałam mięso, nie wyobrażałam sobie obiadu bez mięsa a teraz nie ma szans, próbuje przemycać cokolwiek, ale mój mąż i tak śmieje się i mówi, że wie że jak mi to mięso zrobi to będzie je musiał za mnie zjeść i tak niestety jestEweloka84 lubi tę wiadomość
-
na zakupy pojedziesz z T a teraz lez do gory brzuchem heheh i objadaj sie serkiem
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
ehh niestety .. trezba zamknac rok.. a jeszz zastepuje siostre to juz woogole - w sylwka chora latalam z jednego budynku do drugiego bo czekalam w dwoch firmach na rozliczenie ... - dobrze ze mam klientow budynek kolo budynku
ale padlam w sylwka na pysk ..
Za to moj misio powiedzial ze jak tylko dostanie urlop to mam zadanie bojowe uprzedzic ze przez tydzien nie pracuje i ze gdzies mnie porwie.. nie wiem co kombinuje ale juz mi sie to podoba
no i obiecal mi ze jelsi sie uda to w tym roku pojedziemy sobie albo do paryza albo gdzies indziej za granice bbo chcialabym stanac strasznie pod wieza -
A wogole to dzis mialam glupi sen - najpierw snilo mi sie ze Schumacher - nie wiem czy tak to sie pisze - ze podali ze zmarl - masakra jakas nie znam czlowieka a tak nagle mi sie przysnilo , i zaraz po tym przysnilo mi sie II .. na tescie .. a jak mi sie snia II to zawsze dupa blada
no chyba ze te II krechy to mi sie snily na Ciebie Paula tak sobie teraz pomyslalam -
Ania_84 wrote:ja to zawsze mam jakies glupie sny chyba moja psych siada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 12:41
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ale powiem wamze dobrze ze wczoraj pojechalam do rodzicow - moj tata anty lekarzowy jest .. a ze my z mama szlysmy do internisty to poszedl z nami
jak przyjechalam rano do nich to strasznie narzekal na noge gdzie ma zylaki - noto mowie wez zapisze ce do lekarza idz pokaz mu - ten oczywiscie nie
no to jak blam u lekarza to mowei zemam jeszcze prosbe bo martwie sie tata ze go boli ta noga co ma takie brzydkie zylaki - ta odrazu kazala go zarejestrowac i zeby przyszedl bo moze to byc zapalenie zyl
I tak postawilam go przed faktem dokonanym i musial isc - cale szczescei bo okazalo sie ze faktycznie ma zapalenie zyl - a nie odstaje niz przy zylakach przecizakrzpowego - no to dala mu i juz dzis czuje sie lepiej ale ma brac przez 2 tyg leki ..
niby i moze jestem anikara ale nie raz to sie przydajeEweloka84 lubi tę wiadomość