Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra dziewczyny juz konczymy co ma byc to bedzie co nei .. moze jak dzis moj bedzie mial ochote to poserduszkujemy z zelikiem bo sucho jak na saharze .. a jak nieto trudno moze miesiac zakochanych
własnie mi moj napisal - ze mam sie nie denerwowa i przestac mierzyc ta temp bo mi sam zabierze termometrEweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Laski w kąt z tymi termometrami, z tym przecież idzie cholery dostać, teraz tak myślę, wszystko na czas, dziś tend zień, dziś się bzykamy, później załamka, bo owu przyszła 4 dni wcześniej i nei było akurat serduszkowania bo przeciez miała być od 10 dnia....masakra
Madziuszka, testy owu pokazują wzrost LH, więc świadczą o tym, że owulacja się zbliża, niby w ciągu 24-36 godzin od pozytywnego testu powinna nastąpić owulka,a le pewności nei masz nigdy, chyba że potwierdzisz monitoringiem lub zajdziesz w ciążęEweloka84, Madziuszka lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jeszcze nie wiem ;p na razie czekam na @ bo cos jej nie widac tylko mam delikatne plamienia od wczoraj brązowe i ciut krewki raz na jakis czas..dzizess niech juz sucz przyłazi a nie bawi się ze mna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:46
-
Ewelka takie czekanie jest najgorsze, jeden plus mierzenia tempki ;)wiadomo że jak spadnie to istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że w ciągu 1-2 dni będzie @
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
ja postanowilam ze teraz jak pojde do lekarza to mu pokaze te wykresy i moze on cos wykmini - jak nie to przestaje - mnie trzym tylko to przy temp ze mam brac lutke po owu .. a jak ja wyznaczy c..;/
-
nick nieaktualny
-
Guniaczek wrote:Ewelka takie czekanie jest najgorsze, jeden plus mierzenia tempki ;)wiadomo że jak spadnie to istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że w ciągu 1-2 dni będzie @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-