Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 09:59
Waniulka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dobra dziewczyny ostatni raz truje mozecie spojrzec na zdj testu owu
Dla mnie pozytywAnia_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Ania_84 wrote:dobra dziewczyny ostatni raz truje mozecie spojrzec na zdj testu owu
Dla mnie pozytyw -
nick nieaktualny
-
hmmm dla mnie negatyw bo powinna byc taka sama albo ciemniejsza..albo jest juz po albo dopiero przed ovu
ja miałam taki na drugi dzien po pozytywieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:06
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Witam was wszystkie i mam pytanko:) Ostatnie pare dni miałam temp. 37,3 a dzisiaj tylko 37,1:( @ powinna być 18.01 czy nie jest za wczesnie na spadek ? Owulka byla 3.01 . To mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury i nie wiem jak to zinterpretować . Z góry dzięki za odpowiedź
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Aniu szkoda, że wczoraj nie robłas bysmy miały porównanie :*
zobacze jakie wyniki beda.. zreszta - juz mam gdzies to.. co ma byc to bedzie chyba od jutra wezme luteine
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Witam was wszystkie i mam pytanko:) Ostatnie pare dni miałam temp. 37,3 a dzisiaj tylko 37,1:( @ powinna być 18.01 czy nie jest za wczesnie na spadek ? Owulka byla 3.01 . To mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury i nie wiem jak to zinterpretować . Z góry dzięki za odpowiedź
jelsi owu masz potwierdzona to luzik
-
Ania_84 wrote:dzis kupiłam- ale zrobie jeszcze po połdniu to zobacze
zobacze jakie wyniki beda.. zreszta - juz mam gdzies to.. co ma byc to bedzie chyba od jutra wezme luteine
ja jak robiłam w tym cyklu to odrazu mi ciemne wyszły , dzien przed miałam tez robic ale zapomniałam.. a po pozytywie robiłam przez nastepne dwa dni i coraz słabsze wychodziłyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Potwierdzone jedynie kłuciem w jajnikach bo i cykle mam wariujące po poronieniu:( Minął ponad rok a dopiero ostatnie 4 cykle miałam regularne, w przyszłym m-c kupie testy owu dla pewnosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:15
-
Eweloka84 wrote:no zrób po południu to może wyjsc ciemniejsza za co oczywiscie trzymam kciuki Kochana ;]
ja jak robiłam w tym cyklu to odrazu mi ciemne wyszły , dzien przed miałam tez robic ale zapomniałam.. a po pozytywie robiłam przez nastepne dwa dni i coraz słabsze wychodziły
cycki ciezkie jak choler a kłucia w szyjce macicy, głowa boli cycki swedza -
Ania wg mnie to negatyw,mnie takie testy wychodza kilka dni przed owu i kilka po, a w owu krecha LH jest ciemna bardzo (to test z rossmana?).
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Guniaczek wrote:Ania wg mnie to negatyw,mnie takie testy wychodza kilka dni przed owu i kilka po, a w owu krecha LH jest ciemna bardzo (to test z rossmana?).