Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A może udałoby Ci się znaleźć jakąś pracę w sklepie czy w jakimś biurze i jak dostaniesz umowę iść na L4? bo skoro ciąży jeszcze nie widać, no chyba że sobie poradzicie bez to chyba nie ma się co spinać
Olga jeszcze nawet nie myślę o porodzie, nie chce się stresować -
Kochana zobaczymy. Ale teraz bardzo ciezko o kontrakt. Najpierw sie pracuje po klka mies i dopiero ew jak szef ma mozliwosc i checi to da a jak nie to dalej przez agencje..
Poza tym tu nie ma czegos takiego jak l4 bo jestes w ciazy. Musza byc bardzo powazne wskazania medyczne zebys dostala zwolnienie lekarskie. Inaczej nie ma szans....
Kobiety pracuja najkrocej do 15 tyg przed porodem... Na wlasne oczy widzialam jak jedna laska wymiotowala na hali a na l4 nie poszla bo to tylko ciaza.
W uk wszystko traktuja bardzo lekko. Ciaza do (bodajze) 13 tyg to wogole nie jest istotna... Nie masz wizyty, usg, karty ciazy. Dopiero po tym czasie zaczyna sie cala opieka medyczna
-
Paula super:)wiedziałam że się uda wszystko
Kurcze my chyba odłożymy jednak o kolejne 2 miesiące ...
Mam egzamin na uprawneinia budowlane na przełomie listopada i grudnia, więc staranka zaczniemy pewnie dopiero w połowie kwietnia, żebym nie rodziła na egz ...
Eh chciałam zdawać w maju, ale chyba nie zdążę załatwić wszystkich formalności, poza tym dobija mnie myśl, że miałabym stracić każdy weekend marca, kwietnia i maja na kurs do uprawnień...już straciłam całe wakacje na organizacje wesela i nie skorzystałam z gór, nie widzi mi się znów tracenie fajnego czasu...ah jak szkoda że nie udało się do terazWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 22:36
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
KochAna powiem ci ze ja tez mialam juz plany... Pogodzilam sie totalnie z tym ze sie nie udalo. I jakos nie mialam zalamki...
Zaplanowalismy kupno samochodu drugiego (nawet t dzwonil po ogloszeniach i w niedz mielismy jechac).
ChCielismy duzo wiecej pracowac zeby szybciej na dom uzbierac... Myslelismy o kupnie mieszkanka lub domku.....
A tu nagle wyskoczyl kropek....dziwnie to nam przeorganizowalo zycie
ale mega sie ciesze....
Ale do czego zmierzam.... Guniaczku to ze sie nie udalo do teraz to wykozystaj to. Zrob to co sobie zalozylas, zyj tak pelna para jak to mowia
A dzidzia przyjdzie z nienackazobaczysz
Guniaczek lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki
Paula taki właśnie jest plan, chcę to wykorzystać jeszcze :)skorzystać jeszcze z wiosny tutaj ;)odłożyć kaskę
Tak sobie myślę, że po prostu są lepsze i gorsze momenty na dzidzię, nam się chwilowo lepszy czas skończył, wróci koło maja a teraz jest czas na przygotowanie się do tego lepiej
A wy też sobie tak to wszystko poskąłdacie że będzie super
MiłegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 07:03
Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
a u mnie to nie wiem z jednej strony mam dołka a z drugiej mętlik ... dalej mam plamienia takie tyci w sumie tylko na papierze...w sumie dzis termin @ może do wiecora się rozkręci bo tempka spadła na łeb.. ehh juz nie wiem nic ..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kurcze laski.... Co jest z wami.
Mozna miec gorszy dzien.... Ale nie ma mowy i dolkach!!! Lebki do gory prosze
Ja dzis ostatni dzien... Ale zapowiada sie duzo roboty i to ciezkiej. Oby jakos przezyc.
Milego dnia kochane i wiecej usmiechuEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Ania rzeczywiście dziwny ten Twój wykres, moze przez stresy? Od następnego cyklu lepiej odłożyć termometr.. Kochana nie chcesz pić Ziolek ojca sroki na cykle i owulacje?? Moze by Ci pomógł tez
Ewelka widzę niezły spadek, zawsze tak na @?jak samopoczucie?
Gunia wykorzystasz ten czas i do maja szybko zleci
Chociaż nie wiem jaki to egzamin masz w grudniu to ja bym od razu działała w marcu jak mowilas wczesniej, sama wiesz ze niekoniecznie sie musi udać od razu, a z brzuchem chyba tez bys dała rade zdawać co?
Paula strasznie sie cieszę ze masz lekarzajuz jutro i wyjazd o Pl super
Ja Umówilam sie na prenatalne na 24,01 bo teraz planuje wziąć l4 w Pl i zostać tu te 2 tyg :p mam nadzieje ze nie wodę miała problemów..
Paula kiedy Ty masz prenatalne? Teraz na dniach jakoś chyba co? Powodzenia i daj znac
Asia nie wiem czy czytasz ale miłej prackiSaramago lubi tę wiadomość
-
Paula bo wiem ze jelsi jakims cudem dzis mam owulke to nawet nie ma szans w tym mmiesiacu - bo wczoraj mojego nie bylo ;/ dzis nawte jesli to w dzien owulki raczej watpie zeby sie udalo - tak wiec widac wszystko przemawia za tym ze chyba zou trzeba bedzie czekac
A wiem ze jak pojde do moejgo gina to zaraz nas bedzie chcial na inseminacje wpychac - a ja nie chce poki co ;(