Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
własnie ja rano patrzylam nic nie bylo
A naajlepiej bo w pierwszym momencie looknełam orotko na twoj ykresDorotucha lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:no u mnie to juz po tej jelitówie to nic nie bedzie
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ja jakoś mam przeczucie ze zajdę dopiero jak będe miała komplet wyników bo to mi spokoju nie daje i pewnie to mnie też blokuje. Głupia się uparłam na te badania i to pewnie jest problem ale już w czwartek rano zaczynam je robić więc w czwartek po południu trochę kamień mi spadnie z serca
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mężu mi właśnie napisał że mam owocki chrupać i nabiał wsuwać ??? Co mu się stało?
Ostatni raz to mi tak pisał gdy w ciąży byłam a to ja zawsze muszę mu podrzucać owoce do śniadania bo sam zawsze "zapomina". Chłopy jak coś czasami wypalą to śmiać się chce.
-
Dorotucha wrote:W ścianę Ewela w ścianę tylko ręki nie połam
Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Aaaa jestem moje piekne!!!
Ewelcia tak mi przykro:( kurde.... Mas. Racje dorocia.. Zawsze cos jest. Zadnaz. Nas ńie ma lekko. Ja tez sie naeczkalam 8 cykli czy wiecej (zgubilam rachube) .... Teraz te wyniki i ciagle w strachu... Ale chyba kochana lepiej najpierw zrobic badania a potem na spokojnie planowac. Kazdej sie uda zobaczycie!
Asia ja to. Zartach powiedzialam bo stesknilam sie za toba (jak kolwiek to zabrzmi) hahaha
Ale jestem mega happymama znalazla mi lekarza ktory mnie przyjmie w sob
badania i gina zalatwie w pt a w sob na spokojnie do krakowa do endo
alez sie ciesze
Jeszcze tylko jutro praca i w czw rano musze dzwonic i symulowac jelitowke bo inaczej wolnego nie dostane
Ja tak nie znosze i nie umiem klamacale coz poradzic...
Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość