Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Część
Laski myślałam że umieram przed wczoraj wzięło mnie jakieś jednodniowe choróbsko temperatura powyżej 39 stopni żyganko że świata nie widziałam masakra. Dzisiaj się czuję jak na kacu po 2 butelkach wina
nie wiem co to było ale przyszło nagle i nagle poszło. Zaraz nadrobię zaległości.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Część
Laski myślałam że umieram przed wczoraj wzięło mnie jakieś jednodniowe choróbsko temperatura powyżej 39 stopni żyganko że świata nie widziałam masakra. Dzisiaj się czuję jak na kacu po 2 butelkach wina
nie wiem co to było ale przyszło nagle i nagle poszło. Zaraz nadrobię zaległości.
Dorotka pewnie jelitowka.. Teraz to cholerstwo w powietrzu jestDorotucha lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Gunia ale to napewno odkladacie starania? Czy tylko olewacie system
Na te 2 miesiace??
Dorotka jelitówka, mój mial to samo, jeden dzień gorączki na kiblu z miską pod buzią, przyjaciółka jej dziecie i narzeczony to samo, kilka godzin wręcz, przechodzi jak czołg, poniewiera strasznieDorotucha lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyU nas dziewczyna złapała jelitówkę, w pracy co chwilę do kibla biegała wymiototwać. Powiedziałam,żeby zgłosiła menadżerce. menadżerka odesłałają do kierowniczki bo ta akurat była, co na to kierowniczka? idź do apteki (najbliższa u mnie pod domem ok 1,5 km)kup sobie coś i wracaj do pracy....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle zmieniając temat, jesoooo ale chce kota!!! mój mąż nie bardzo, ale ja bym chciała zwierzaczka, nie psa bo z psem większy kłopot.... u nas można znaleźć ogłoszenia że ludzie oddają za free malutkie kotki juz przyzwyczajone do kuwety itp
więc nie trzeba aż tak dużo ich uczyć,a poza tym michaś kotki uwielbia
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pracuje, ale mam umowę do 28 lutego i nie wiem czy dostane nową
spodziewam się że tak, ale nie mam pewności...a szukanie nowej pracy w ciąży też słabe jest...więc w końcu rozsądek wygrał
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
Troszkę Was nadrobiłem
Już nie pamiętam kiedy ostatnio jelitówkę miałam chyba w liceum
teraz tylko wykres mam porąbany i nie wiem na czym stoję :/dziś było ponad 37 stopni ale to pewnie jakieś pozostałości po gorączce.
Jak ja bym chciała żebyśmy wszystkie miały mniej pod górkę... To problemy w pracy, to wyniki kijowe, to cykle bezowulacyjne ach dziewczyny mogłoby się trochę poprawić. Niech już wiosna przyjdzie żeby słoneczko nas trochę ogrzało i rozweseliło choć nie mogę powiedzieć bo u nas takie słońce jakby faktycznie wiosenka była blisko -
nick nieaktualnyNie tak łatwo mojego przekonać niestety,a to musi być wspólna decyzja....
Tymczasem mój przywiózł obiadek do domku i poleciął do tej wawy. Ale obiecał, że jak wróci to mnie weźmie w obrotyMam nadzieję, że troszkę nadrobimy wspólnie ten czas, bo ostatnio nawet ochoty na jakieś przytulanie nie było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże i tak
nie znam się :] dostałam na urodziny (w marcu mam) i sobie kwitło i rosło aż przekwitło, kazali nic nie robić to nie robiłam, nie podlewałam ani nic, stało sobie w kuchni na parapecie w cieniu aż tu patrzę a tam zielono
tesciowa kazała teraz już podlewać
będę miała wcześniej wiosnę
Eweloka84, Dorotucha, Guniaczek, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
łejjjja dopeiro z jednej pracy dotarlam do domu- gdze tez raca- i zahaczylam jeszzcez o jednego klienta bo mu sie cos popsulo ;/