Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:hahaha przeczytałam , że popylają RYBKI ;p <ściana>
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oki dziewczyny zmykam do pracy dzieki ze słuchalysce moich zalow
BuziakiEweloka84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
to zrób ptyśki karpatkowe :)ino mig i są
Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Hej dziewczyny
Ania dla mnie to negatyw, ja takie miałam dzień przed pozytywem najczęściej
Ewelka a Ty jakieś badania robiłaś może, bo te Twoje wykresy rzeczywiście wariują trochę
Guniaczek myślę, że jak przestaniecie się starać to wtedy się uda, tak na przekór
Daria ja mam USG prenatalne 15, dziś miałam pobierane badania z krwi, martwię się trochę, że to moje USG za późno bo dzidzia o 4 dni większa niż w terminie, ale mam nadzieje że już za bardzo więcej nie podrośnie niż trzeba i uda się zrobić. A Ty się już umawiałaś? -
nick nieaktualnyPaulinko dzidzia w trakcie całej ciązy zmienia się,raz rośnie szybciej raz wolniej tak więc nie martw się tym na zapas Niby pierwszy termin jaki wyliczaja na postawie ostatniej @ jest tym najbardziej prawidłowym, ale pamiętaj, że różnie to jest z zagnieżdżeniem się i owulką i tego nikt nigdy dokładnie nie przewidzi a poza tym chyba tylko 5% kobit rodzi w terminie wyznaczonym
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam tak:
-mąkę
-cukier
-cukier waniliowy
-proszek do pieczenia
-drożdże
-margarynę
-mleko
-kakao
-olej
-jakiś zapach pewnie się znajdzie
-wiórki kokosowe
-barwniki spozywcze
-jakiś dżemik
-mrożone jagody
-mrozone maliny
i zero pomysłu co z tego wyklecić nie chce mi się bawić w drożdżowe, wolałabym coś szybkiego i smacznego; mrożone owoce trzymam raczej na tort dla małego na marzecWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 13:58
-
Ogólnie się tym nie martwię, to nawet dobrze, że rośnie szybciej , tylko chodzi mi o to że prenatalne robi się max do 8,4cm a później już ciężko niektóre rzeczy sprawdzić, także chciałabym by do 15-tego nie przekroczyła dzidzia tej granicy:)
Czarnula87, Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobietki! Aniu ja cały czas miałam takie krechy na testach owu myślałam że to już pozytywny a jednak dupa cykle okazywały się bezowulacyje
Progesteronem się nie martw na pewno szybko to podreperujesz a może to po prostu jeden z nielicznych cykli bezowu które się zdarzają
Ja myślę nad faktycznym wywaleniem termometru w kolejnym cyklu nie dosyć że stres to się nie wysypiam bo chodzę późno spać czasami po 1 a budzik dzwoni o 6:30 a tak chociaż do tej 7:30-8 bym pospała z Młodą.
Ewela a nie lepiej iść teraz po skierowania na wyniki które się robi około 3 dnia cyklu miałabyś do przodu już terazEweloka84 lubi tę wiadomość