Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde mnie prolaktyne kazała miedzy 3-5 dc, nie ogarniam tego, zrobie chyba teraz 5dc i 21 dc
a progesteron mi na 16 dc rozpisała, ale zrobiłam też 7 dni po ovu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 14:38
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
Szlag mnie trafia jak myśle o tym leczeniu naszym, człowiek sam musi szperać jak ma się leczyć ...
Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
dokłądnie ale postanowiłam się zwiaść za siebie pojde do rodzinnego to mi da na morfologie itp a hormony to musze gdzies pospisywac i jak @ przyjdzie to po robie ! o i takie moje postanowienie ;]
Guniaczek, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bo właściwie to jest tak że prolaktynę można zrobić w obojętne jaki dzień cyklu tak słyszałam, a LH i FSH i estradiol są dwie wersje albo 3-5 dc albo ok. 14 przed owulacją. W tych pierwszych dniach bada się by sprawdzić ogólny poziom i rezerwę jajnikową i a 13,14 dc czyli niby dzień przed owulacją się powinno bada się je by sprawdzić czy są dobre warunki do owulacji w danym cyklu, czy wystąpi.
Progesteron zawsze 7 dpo( niekoniecznie 21dc, zależy kiedy kto ma owu) a TSH, FT3,FT4 nie ma dużego znaczenia jaki dzień cykluCzarnula87, Eweloka84, Dorotucha, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Powinnam młodego na drzemkę położyć, ale chce żeby wczesniej poszedł spać bo mam chcicę dzisiaj znowu i musze mojego wykorzystać
a młody wczoraj po 23 grubo spać poszedł....
cały czas to pokazywała i faktycznie wrócił przytuliła go i grzecznie poszła spać.
Dzieciaki...
-
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Moja wczoraj też po 23 poszła spać bo coś sobie ubzdurała że tate musi przytulić który był na popłudniówce
cały czas to pokazywała i faktycznie wrócił przytuliła go i grzecznie poszła spać.
Dzieciaki...
jawczoraj z moim złapałam drzemkę od prawie 16 do 19więc wiesz... nie chciał iść spać o tej 21-22;)
-
Dorotucha wrote:A gdy lekarz nie wie kiedy owu dokładnie była... te ich normy...
Guniaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Hej dziewczyny
Ania dla mnie to negatyw, ja takie miałam dzień przed pozytywem najczęściej
Ewelka a Ty jakieś badania robiłaś może, bo te Twoje wykresy rzeczywiście wariują trochę
Guniaczek myślę, że jak przestaniecie się starać to wtedy się uda, tak na przekór
Daria ja mam USG prenatalne 15, dziś miałam pobierane badania z krwi, martwię się trochę, że to moje USG za późno bo dzidzia o 4 dni większa niż w terminie, ale mam nadzieje że już za bardzo więcej nie podrośnie niż trzeba i uda się zrobić. A Ty się już umawiałaś?
Paula moje malenstwo tez wieksze o 4 dni.. Mam termin na 24.01. To bedzie wg usg 13 tydzien, tez mam nadzieje, ze to nie bedzie za pozno... Ile cm ma Twoj maluszek?