Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja tylko na chwilke. robimy sobie rodzinny wieczorek
z kuchennych szalenstw mam:
- muffiny z rodzynkami waniliowo-czekoladowe (dwukolorowe) mezulo wyprosil
- piecze sie wlasnie ciasto orzechowe
- potem do piekarnika wrzucam ciasto minidrozdzowe ktore posmaruje na wierzchu po upieczeniu kremem czekoladowo-orzechowym
- a na sam koniec upieke drozdzowe cytrynowe z rodzynkami ktore wlasnie wyrasta
a mialo byc jedno ciasto..... no nicmezu sobie slodkosci wezmie do pracy. jutro mam miec gosi. a w piatek moze do rodzicow z ciastem pojde
buziaki laseczkiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ja tez chce!!!!£ aaaaa bede plakac
Co ja bym oddala za orzechowca z kremem.... Bosz... Mam sline po kolana
Powiem wam ze przed chwila dla przypalu (zostalo mi kilka) zrobilam test owuto prawda ze w ciazy wychodza pozytywne. U mnie druga kreska (testowa) pojawila sie do razu (prpzed kontrolna) i byla bordowa
Taka ciekawostka
Ewelincia jak humorek? Jak ci woeczor mija?Katha81 lubi tę wiadomość
-
O dobrze wiedzieć o tych owu
Ewelcia ja czuję że ty ino mig okres dostaniesz, bo humor masz podły dziś.
Ja wróciłam z zumby, a tu czekają na mnei warzywa na patelnię i łosoś upieczonykochany ten mężuś
dobrze, że przed zumbą mu powiedziałam że z sexu nici przez badanie, bo tak bym myślała że mnie podchodzi
Paula ciekawa jestem twoich wyników i tego co ci powiedzą
Olga ale mi smaka narobiłaś tymi słodkościami, a ja na diecie i słodkiego nietRuda27 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyPaula 29 moj mial w sobote 4.01 3.24
Czuje sie taka zmeczona, masakra jakas.. Brak checi na cokolwiek, bole podbrzusza, czuje jak mi sie wszystko rozciaga... Brzuszek juz zaczyna sie zapkraglac od dolu
Paula ciesze sie ze jutro juz jedziesz:) bedziesz dopiero w 4 tyg 6 d tak? Mysle ze dopiero zobaczysz pecherzyk..
Wiem, ze dziewczyny w uk szukaly prywatnie lekarzy zeby usg zeobic wczesniej niz ten 12 tydzien, i pisaly ze nawet za 50-70funtow znalazly, jak nie wytrzymasz moze tez Ci sie uda
Dziewczyny dobre podejscie, badanka trzeba robic i spokojnie dzialac bez stresowPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Ooo nie. Guniaczek ja kocham lososia
niami....
Nooo dobry ten twoj mezuleka co to dopiero bedzie jak bedziesz w ciazy... Hehe
Daria Kochana moja mnie tez brzuch pobolewa... Mniej co prawda niz np w dniu co miala byc @ ale czasem tak dziwnie pobolewa. Jak se nadzwigam to bardziej
Jak pojde do gina to bede dokladnie w 5 tygno zobaczymy co ona powie... Moze ja uprosze o usg choc bym miala tylko pecherzyk zobaćzyc
to zawsze cos
a moze malenki zarodek tez bedzie
A co do orywatnych gin.... Szukalam tu. Jest jedna klinika polska ale oni dopiero zaczynaja i ciezko soe dostac. Poza tym ceny maja kosmiczne. Ok 100£ za samo usg. Ale jak nie wytrzymam to pojade
W angli jest znacznie lepiej i latwiej. Jest wiecej polskich lekarzy, klinik, dentystow itp...
Zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejhej
ja na chwilke. Obudzilam sie. Zmierzylam tempke ktora oczywiscie spadla. Czemu mnie to nie dziwi??
wstukalam od razu w telefon i ide jeszcze spac. Mezu obiecal mi dzisiaj seksiora z rana bo wczoraj juz padl wieczorem.... Ale watpie bo chyba mlody sie budzi
bede dzisiaj z wami z doskoku
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja tz dzis z doskoku - a moze nawet pozniej juz mnie nei bedzie ..nawał roboty
Ale dzis wieczorek z mezusiemwczoraj corawda tylko tel porozmawialismy ale od razu mi bylo lzej
-
nick nieaktualnyPaula pros ja o usg napewno pecherzyk zobaczysz:)
Mnie brzuch długo bolal, teraz juz nawet nie sle podbrzuszeniech sobie wszystko ładnie rośnie
Co do usg w Anglii, nie wiem czy one u po lekarza znalazły czy po prostu prywatnie, moze uda Ci sie tez taniej znaleźć nawet u angola
Miłego lotu kochana
Dzien dobry myszki
Ewelka jak dzisiaj ? -
nick nieaktualny
-
za duzo z tego wieczorku nie bedzie bo ja chcyba zarwe nocke
noo ale przynajemnij moze zdaze sie przytulic
-
nick nieaktualny
-
Ten miesiac jest najgorszy koniec roku , siostra urodzila- wiec musialam ja zastapic, choroba.. i wszystko sie w jedno złozylo ;/ ale juz od tego miesiaca mniej wiecej bedzie to poukladane
wiec moze to i dobrze ze tak wyszło z tym moim cyklem .. choc zdziwiłam sie bo wczoraj mialam pod wieczor piekny lsuz płody wiec nie wiem czy wczesniej zawita @ czy franca sie namysliła i mnie robi w bambukoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 07:44
-
Ooo..kurde az sie poryczałam sms od mojego M
"Dzień dobry kochanie sle buziaczki w twe pysiaczki co bys z rana na ustach miala banananie martw sie wszystko sie ułozy i pamietaj ze walczymy razem kocham cie :* "
Eweloka84, Guniaczek, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maluszek ma sie swietnie juz od sylwestra jest w domku
przybywa na wadze we wtorek mieli wizyte u lekarza wszytsko pieknie
pepowinka juz odpadła
jest grzeczniutki
i wazy juz 3kg
jak sie urodzil mial 2,900 i 52cm
pozniej spadł z wagi do 2,740 przez jakas bakteria ale juz wszytsko dobrze o przybywa na wadze
coprawda jeszcze go nie moglam przytulic ani wycałowac - przez ta chorobe nawe do nich nie poszlam bo po porstu sie bałam zeby malego albo siostre zarazic wiec czekam grzecznie i rozmawiam z nimi na skypie
Siostra prodwadzi tez rozliczenia z NFZ i kadry i płace
a ze nie raz juz ja zastepowalam i w sumie robie to samoto zaproponowała mi zebym na czas kiedy ona jest na macierznskim ja zastapila- firma sie cieszy bo mam własna dzialalnosc wiec zyskuja
ogolnie ustalilismy ze bede przychodzic co drugi dzien na 8h
i jelsi cos naglego wypadnie
ehhh dobrze ze go mamno i oczywiscie Was
ciekawe co tam u Ewelinki i Pauli -
hej laski!
u mnie to co zwykle @ przyszła ehhh juz mi się zygac chce od tego wszystkiego ...w poniedziałek ide robic pierwsze hormony bo to niby od 3-5 dc to akurat załapie się na 5 dc..a poza tym napier*** mnie wszystko i płakać mi się chce ale z drugiej strony cieszę się , że wredna przylazła porobie na spokojnie badania. buzia :*Ania_84 lubi tę wiadomość