Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
Paula ja myślę, że zobaczysz na razie tylko pęcherzyk, ale kto wie, wszystko zależy od tego jak szybko miałaś owulkę i zagnieżdżenia, ale jak idziesz prywatnie do gina, to masz prawo żądać USG
Ania fajny sms:)
Daria to już duża dzidzia, moja miała 5,1 cm
Teraz będzie rosnąć jeszcze szybciej
Dziewczyny bólami brzucha się nie przejmujcie to normalne. Ja miałam od początku tak gdzieś do 8 tyg , potem się chwilę uspokoiło, a teraz mam takie dziwne naciągania w pachwinach ale gin powiedziała że to normalne bo macica zaczyna wychodzić ze swojego miejsca
Ale się wczoraj uśmiałam patrząc na maluszka na USG
jedną rękę trzymał sobie za głową, drugą w buzi, nóżki skrzyżowane, a że miałam już USG przez brzuch to jak gin nacisnęła mocnej na brzuch głowicą, to tak śmiesznie podskakiwał, śmiać mi się chciało. Pani doktor mi powiedziała jedynie (bo to zwykłe USG było) że kość nosowa jest, serduszko właściwie zbudowane, przezierności nie mogła zmierzyć bo za bardzo podskakiwał ale powiedziała, że wydaje jej się, że ok a i tak genetyczne mam 15 więc wszystkiego się dowiemEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki, jak się miewacie?
Mnie się dzisiaj straszliwie nie chciało wstać. To będzie dłuuugi dzień. w domu będę dopiero po 23.
Paulinki powodzenia!!
Ania, Ewelka, Ruda, Dorcia co u Was?
Ściskam znad nowego biureczkaEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyPaula odpoczywaj przed wylotem i naciesz sie swoim
ja z moim jeszcze 3 dni i tez sie rozstajemy ale na 2 tyg... Damy rade
Paula29 super ze maluszek tak sie ruszalmoj tez na ostatnim usg, podskakiwal
raczki i nozki mial w gorze
Paula jak z Twoja waga? Cos sie ruszyla? Widac brzuszek?dalas zdj do galerii?
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Hej laseczki, jak się miewacie?
Mnie się dzisiaj straszliwie nie chciało wstać. To będzie dłuuugi dzień. w domu będę dopiero po 23.
Paulinki powodzenia!!
Ania, Ewelka, Ruda, Dorcia co u Was?
Ściskam znad nowego biureczka
Ooo nowe biureczko supermam nadzieje, ze teraz bedziesz do nas czesciej mogla zagladnac
Czemu tak pozno wracasz? Tyle w pracy musisz byc?
U mnie dobrze, obijam sie hehe :p
Buziaki Asia
-
Ruda27 wrote:Ooo nowe biureczko super
mam nadzieje, ze teraz bedziesz do nas czesciej mogla zagladnac
Czemu tak pozno wracasz? Tyle w pracy musisz byc?
U mnie dobrze, obijam sie hehe :p
Buziaki Asia
No też mam taką nadzieję, że w końcu się uda częściej być, chociaż przyszły tyzien zapowiada się szkoleniowy. W końcu! No i te dwie lasencje są jakieś takie wścipskawe...
Pracuje do 17:00 ale o 19:00 mam randkę z J w kiniea że nie opłaca mi się wracać do domu, to poszlajam się po galerii, zanim on wyprowadzi pieska i dotrze do mnie.
Idziemy na Wilka z wallstreet ponoć niezły.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Daria brzuszek miałam swój przed ciąża , więc rano widać jego a nie da sie jak wcześniej ucisnąć już spodniami, za to wieczorem i popołudniu po obiedzie widać już taki trochę ciążowy bo straszne wzdęcia mam. Co do wagi to niestety już trochę ponad 2 kilo przytyłam i to mnie martwi, muszę zacząć się ruszać, a jak u Ciebie Daria?
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:.
Pracuje do 17:00 ale o 19:00 mam randkę z J w kiniea że nie opłaca mi się wracać do domu, to poszlajam się po galerii, zanim on wyprowadzi pieska i dotrze do mnie.
Idziemy na Wilka z wallstreet ponoć niezły.
Dobry film, my byliśmy:)Saramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Daria brzuszek miałam swój przed ciąża , więc rano widać jego a nie da sie jak wcześniej ucisnąć już spodniami, za to wieczorem i popołudniu po obiedzie widać już taki trochę ciążowy bo straszne wzdęcia mam. Co do wagi to niestety już trochę ponad 2 kilo przytyłam i to mnie martwi, muszę zacząć się ruszać, a jak u Ciebie Daria?
Duzo dziewczyn ok 2 kg przytylo, mysle ze to nie jest tak zle.. Z reszta ja sie tym nue przejmuje, bede sie po porodzie martwila i dzialala :p
Brzuszek mam, juz widoczny (wczesniej tez mialam :p).. Wzdecia tez mam, czasami brzuch jak 5 miesiac..
Co do wagi mojej to hmmm, prawde mowiac nie wazylam sie na samym poczatku, mysle ze waga mniej wiecej ta sama albo do 2 kg przytylam.. Tylko to widac, moj maz nawet mowil :p -
nick nieaktualny
-
Daria, ja leczyłam zeby, żeby przed ciążą mieć na picuś glancuś, ale moja dentystka mi powiedziała, że ponoć są już teraz jakieś takie znieczulenia które nie działają źle na płod, więc jak pekł to nawet jak nei boli to gnaj do dentysty, lepiej tak, niz ma ci się próchnica wdać, a to już mega źle na dzidzię wpływa ....
laski zamówiłam książke jak zajśc w ciążę ;)zacieram raczkiEweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Kurcze moja kumpela coś miała, ale urodziła właśnie,w ięc podpytam jak sie ogarnie niecostarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Moj 10tego ma urpodzinki i stwierdzilam ze zrobie mu torta i pojdziemy do kina
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez tak mysle Kochana.
Bratowa mojego T dostala zestaw 3 ksiazek Pawla Zawitkowskiego razem z dvd. Rewelacyjny zestaw. Tez szukamy takiego
Tak czy siak sie przyda....
Ja o zeby tez sie troche boje... Bo ja z natury mam bardzo slabe. Dobrze ze tu mam cala ciaze i rok po porodzie bezplatna opieke dentystyczna.