Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumei dużo czekania już nei masz Daruś :0przez 2-3 tyg raczej się tam jakieś dziadostwo w zębie nie zalęgnie....ja do zebów podchodzę bardzo nerwowo, bo miałam z zebem mega kłopot, zrobiła mi kanałowe, niedoczyściła, zab się przez 10 lat nie odzywał, po czym odezwal się ropniem okostnej, 40 stopni gorączki, cała twarz spuchnięta, tydzień mną tak telepało, skończyło się na resekcji korzenia zęba, do tej pory z tym zebem walcze trochę, bo ciągle się boję żeby to nie wróciłostarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
Daria to jak tylko będziesz mogła to gnaj do dentysty, leczenie zębów mniej szkodzi dzidzi niż zęby nieleczone, nawet antybiotyk jest dla dzidzi zdrowszy ponoć niż próchnica w zebach...
No ten zab to był mój najgorszy stan zdrowotny w życiu, przez tydzień chciałam skakać z okna (ale nei miałam sił z ta gorączką)
W wakcje wydałam chyba z 2000 na dokładne leczenie, wymieniłam każdą plombę, żeby sprawdzić czy gdzieś się jeszcze jakieś g... nie kryjestarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
O zebach mi nie moecie bo ja 3/4 mam leczonych kanalowo chyba
Dbam o zeby, mam mocne kosci i jak pytalam o to dentyste to tez sie dziwil ze tak jest... Z reguly jak sie ma slabe zeby to i kosci.
Ja juz na lotnisku siedze. Czekam do 13 az bramki otworza... O malo nie ryczalam jak sie rozstawalam z moim t.
To nasze pierwsze rozstanie. Wczesńiej nawet jednego dnia nie mielismy bez siebie....
Ale co zrobic... Teraz mamusia na mnie czekaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
humor nawet spoko tylko mam dylemat ..bo sluz jest wodnisty , zaczyna byc rozciagliwy - ale test owu negatywny - i nie wiem czy moj organizm sie namyslił ..syzzjka teraz jak badalam to poleciala w góre nawet nie moge jej dosiegnac ;/ mam tyle roboty - ze nie wiem cz zawracac sobie juz glowe czy po porstu odpuscic
pracy duzo- zarwe noc jak nic ;/
nooo chyba ze unosi sie na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 13:05
-
Aniu powiem ci tak... U mnie po owu tez czesto zdazal sie sluz wodnisty... Zadko mialam typowo kremowyczy lepki...
Ale moze faktycznie cos w tym jest skoro szyjka tak wysoko. A badasz zawsze o tej samej porze? Bo wiesz zapewne ze ona w ciagu dnia " wedruje". I ja sie juz o tym przekonalam ;P
Kurcze ty sie zajedziesz ta praca. Moze dlatego organizm sie zbuntowal i jest jak jest... Moze jestes przemeczona i dlatego sie tak wszystko porobilo...
Moze odpusc to sprawdzanie, mierzeńie a poprostu jak bedziesz miala sile i ochote to wtedy serduszkujcie.... Nic na sile kochana.
-
nick nieaktualny
-
jeszcze tylko jutro zrobie test owu ostatni i jak bedzie negatyw to we wtorek ide do gina - jutro raczej nie dam rady
a dzis nie wiem- bo jestem u rodzicow- i jak moj M przyjedzie to zanim dojade do domu to minie sporo czasu ;/ a co za tym idzie zarew juz totalnie noci nie wiem czy juz zostac do jutra.. i chyba tak zrobie a jutro urodinki Misia to sobie odbijemy i juz nie bede patrzyla czy jest owu czy nie ..
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
I takie podejscie Aneczko Kochaneczko mi sie podoba
Jutro si wyluzujcie. Odpocznij i cieszcie sie soba
Wierze ze u was wszystko bedzie dobrze kochana moja
Dziekuje Olga za propozycje. Wlasńie ja widzialam i moj T tez ja wyszukalwszedzie jest polecana
-
nick nieaktualny
-
wiecei co Wam powiem.. jedno mnie denerwuje na nie ktorych watkach - jak jest czas..przypuszzalnej owu - to ciagle jest no serduszkujcie serduszkujcie.. no co tak malo ?? i czuje nie raz taka presje innych ze za mało ;/
i chyba dlatego ne bede publikowac czasubo takie cos mnie denerwuje co to maraton kurcze..nie raz czlowiekowi sie nei chce ;/
A jakos Wy nigdy tak nie mowicie..przynajemnj nie rzucilo misie to w oczyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 13:29
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo my podchodzimy racjonalnie
Zobacz, tak jak Biedronka zapylają równo i co? i nic. a niektórzy będą tak zapylać i zaciążą. Inny przykład - czesto zdarzasię że z jednego serduszkowania wychodzi ciąża, więc nie ma co się tym przejmować
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula mi się tylko takie pierdółki przypominają, bo szczerze mówiąc to wiele zapomniałam. I absolutnie żeby nie było nie mądrze się!!
Ja już nawet nie pamietam co w jakim miesiącu dziecko się uczy robić
Ale jak chcecie to pytajcie i mnie i Doroty bo ona tez tu u nas dzieciata:DWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 13:35
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu na litosc boska.... Ty sie chyba tym nie przejmujesz????
Co to kogo obchodzi ile i kiedy wy sie kochacie... Dla niektorych to chyba naorawde wyscig kto pierwszy....smutne.
Ja uwazam ze dziecko ma powstac z milosci a nie z naciskow isledzenia cudzego zycia
Moze nie udostepniajjesli cie to stresuje. To jest tylko wiadomosc dla ciebie nikt inny nie powinien sie tym interesowac!
My jestesmy tu po to zeby si wspierac i wymieniac doswiadczeniami.
Poza tym wy wszystkie jestescie dla mnie orzynajmniej bardzo wazne. Oprocz dwoch przyjaciolek i mojego T nie mam nikogo blizszego niz wy z kim mogla bym tak swobodnie o wszystkim rozmawiac.Eweloka84 lubi tę wiadomość