Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A moj organizm wariuje juz na maksa..jajniki mnie napierdzielaja.. i sluz znowu wodnisty .. szyjki nawet nie moge zbadac bo nie moge jej dosiegnac ;/ nic zrobie dzis test owu - tak na wszy=elki wypadek ..choc nie wierze w takie cuda
-
nick nieaktualny
-
Mama mojego Michała mówiła mi ze jak ona urodziła go to Michał miał własnie 2,900 i 52 cm a był w terminie - a tu maluch niby 4 tyg przed
ale najwazniejsze ze zdrowiutki teraz tylko jeszcze musza isc do okulisty i kardiologa ze wzgledu na to ze wczesniak - le lekarka powiedziala ze serducho pieknie bije i nie slyszy zadnych szmerow ale zeby poszli skoro maja skierowanie po porodzieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
ewelka Olga pisala taka liste
i w sumie t co ona tam miala to mi tak robili w szpitalu
tylko tarczycow obojetnie w ktorym dniu czyli tsh, tf3, tf4, anty TPO i anty TG - choc w tym momencie mozesz zrobic tylko tsh - jelsi wyjdzie jakies nie w normie to wtedy reszte i chyba wazne jest ktores albo anty TPO albo anty TG -
Hej kochane
Ania kochany ten Twój Michał :)dobrze, że walczycie razem :)to jest najwazniejsze
Praca się uspokoi na pewno :)ale teraz masz sajgon istny
Ruda:) 2 tyg wytrzymacie
Ewelcia, tak czułam właśnie po twoich humorach ze to @ idzie
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Jestem myszki moje
Najgorsze za mna.,. Musialam najlamac przez tel nie umiem i nie znosze klamac ale to w dobrej wierze...
Ewelcia kurde no.... Szkoda. Ale zrob badanka kochana i moze wyjdzie co sie dzieje. Ja to caly czas powtarzam ze zalije ze nie zrobilam wczesniej bo zaoszczedzila bym sobi wiele stresow i tego zamieszania teraz... Ale nie ma co gdybac.
Badanka wazna rzecz.
Aneczko sms slodki fajny ten twoj chlop grunt to miec wsparcie w partnerze...naorawde....
Dobrze ze tan nawal pracy sie u ciebie troszke skonczy bo sie zameczysz kochana... Nalezy ci sie odpoczynek teraz
Daria Kochana... Tak sie ciesze ze juz dzis bede w pl. Dzis powiem mamie i ciekawe jak zareaguje.
Mam nadzieje ze na usg zobacze cokolwiek. Ze dowiem sie ze dzidzia mieszka w dobrym miejscu bo to dla mnie juz wiele
A poza tym popytaj czy brac jakies wit i wgle zeby mnie pkierowala troszke. Zapytam jak sie zapatruje na wyniki... I takie tamAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:no własnie mi sie przypomniało , że Olga pisała zaraz poszukam :* tylko jak robiłam kiedys to 3-5 dc a Olgus pisała 2-4 i juz zdurniałam ;p
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Helloł sweetaśne
Paula trzymam kciuki wypytaj sie o co tylko bedziesz mogla
Trzymam kciuki zebys juz zobaczyla malucha zobaczysz wszytsko bedzie dobrze -
Dzieki Aneczko.
A ty troszke postaraj sie wyluzowac... Odprezyc wieczorkami wiem ze to trudne.. Ale np wieczorkiem zrob sobie kapiel w wannie, zes wieczkami, z lampka czerwonego winka pomaga..
A moze owulka czyha za rogiem... wiesz ze organizm czesto plata figleAnia_84 lubi tę wiadomość
-
spróbuje .. nie no juz teraz to luz..w sumie co ma byc to bedzie moze przez chorobe i stres albo owulki nie bedzie albo sie spoznij najpozniej mailam owulke 21dc - wlasnie podczas stresu
zreszta co ma byc to bedzie przespałam sie z tym porozmawialam z małzykiem i doszlismy do wniosku ze moze organizm jest wycienczony ostatnim miesiacem i wie co robi
Ale moj M powiedzial mi wczoraj ze w lutym pojdziemy do prywatnego jakiegos innego lekarza zobaczyc co on powie on zrobi jeszcze raz badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 08:47
-
Dokladnie Aniu.
Ja doskonale rozumiem co to znaczy czekac... Przezywac kazdy nie udany cykl. Potem pezychodza mysli co jest z nami nie tak, dlaczego wszystkim sie udaje a mi nie.... dopiero co tez mialam takie mysli...
Nie wiem czy jestescie wierzace.... Ale powiem wam cos. Ja dobie chyba to wszystko wymodlilam.... Serio. Kazda z was moze wierzyc albo nie. Ale zaufalam ze Ten na gorze wie co robi.... Ze skoro sie nie udaje to moze tak ma byc narazie....
Dlatego bylam przkonana ze sie ńie uda. Bo czym mial by sie ten cykl roznic od wszystkich poprzednich....
Ale modlilam sie.... I taka niespodzianka.Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ja wierze choc nie bardzo uznaje co niedzielne chodzenie do kosciola- bardziej na zasadzie ze wole isc na tygodniu posiedziec w kosciele i pomodlic sie moze cos w tym jest