Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do walentynek... tak średnio obchodzimy ale w tym roku lecimy... prawdopodobnie mediolan, ale jeszcze nie klepnęłam lotuLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane
ja z poranną kawką przybywam
widzę że pogaduchy o walentynkach
My planujemy pójść na walentynkową zabawę taneczną o ile jeszcze są miejsca ale jeszcze wszystko w proszku
a pomysłu na prezent jak zwykle nie mam
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale Ty Daria uparciuszka jesteś
Dzwoniłam do ginki i podałam jej swoje wyniki a ona proszę teraz jak miesiączka przyjdzie zrobić to i to więc teraz to na bank @ przyjdzie bo gdyby progesteron był wyższy może by powiedziała że są szanse ale ja się nie nastawiałam więc rozczarowania nie będzie. Ale dziękuję Ci Kochana że tak wierzysz
na następny cykl ta wiara się przyda
-
Przyjdzie już jest za rogiem bo brzuch mnie pobolewa
Ale Wam akcje powiem wczoraj robię sobie obiadek dla mężusia patrze a tu kolęda idzie pod mój blok a ja byłam umówiona już z Młodą do lekarza na 16 więc minęłam się z ministrantami na klatce i kazałam powiedzieć księdzu że jadę do lekarza z dzieckiem. Nie wiedziała że mamy kolędę bo nie chodzę do nas do kościoła a do innego. To tak z życia codziennegopoza tym nie lubie naszego księdza i jakoś dobrze że ten lekarz był i nie musiałam go oglądać
a mój Mężu stwierdził że sam go nie przyjmie to i on pojechał z nami
-
Eweloka84 wrote:a no to dobrze, że nic poważnego
Eweloka84 lubi tę wiadomość