Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no niby w sumie nie ma jak sie niczym zarazi bo tylkow domu siedzi ;/
ale ja juz jestem przewrazliwiona bo po tym jak o nia walczylismy jak byla malutka to teraz jak tylko inaczej sie zachowuje to odrazu mi sie wlacza lampka ostrzegawcza.. i jelsi dalej tak bedzie sie zachowywac to chyba z nia pojde..niech ja bejrzy .. coprawda jje normalnie zalatwia sie, bawi sie ale mniej niz normlanie i taka chodzi non stop za mna albo z Miskiem.. ale czesciej za mna - momz edlatego ze to ja ja bralam ze schroniskapic pije wiec nie ma jak sie odwodnic- bo to u kotow jest najgorsze ..ehh nie wiem moze ja tylko depreha dopadla
albo dorasta w koncu ma juz rok i 3 miesiace
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
jestem strasznie z doskoku, bo sajgon w pracy, ciągłe dyskusje z szefem i dyrektorem,coś kręcą i już sama nie wiem czy nie skończy się na tym że stracę robotę...
Nie mam nawet jak w rpacy wejśc was poczytać :(a po pracy fitness i tak oto jestem w domu
Buziaki dla was :*starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
dzien dobry dziewczynki
Ja wczoraj padłam usnełam jakos kolo 21 i wreszcie sie wyspalam.. moj nawet mowi ze jak sie kładł to nawet sie nie przebudzilam teraz sobie troche pluje w brode bo mi powiedial ze chcial mi podziekowc za obiadek ale jak widziala ze tak dobrze mi sie spi to nie chcial mnie budzic... -
Czesc dziewczyny.
Ja wczoraj zjadlam obiad i usnelam... I spalam tak calyyyy czas. Wstalam tylko sie umyc i przebrac w pizame i wstalam dopiero teraz do pracy
Dobrze ze moj T naszykowal mi jedzonko do pracki bo ja ńie bylam w stanie. Mam nadzieje ze to tylko jenorazowy przypadek i nie zaczyna mi sie spanie po calych dniach.
Aniu wspaniale ze sie tez wyspalas. A twojemy mezowi szkoda bylo cie buDzic bo wie jak ciezko pracujesz i tez potrzebujesz odpoczynku...
-
hej Ania
A to niedobry powinien Cię ladnie obudzic
Ja pół nocy dziś myślałam, dziś rozmowa w 4 oczy z Dyrektoremnie wiem co oni knują, ale nie podoba mi się to...
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Ojj guniaczek... Lepiej wiedziec na czym sie stoi.
Kurde nie zazdroszcze. Ale ja tez pod koniec tyg chyba bede jednek rozmawiac.
Jak nie powiem o ciazy to musze dalej zapierdzielac i na to moje stare stanowisko da takiego kolesia. A tak moze go poprosze ze bedzie mi latwiej i lzej. Ale wtedy tez moga mnie zwolnic bo i tak w ciazy dlugo nie popracuje
-
własnie chcial mnie obudzic i sie pomiziac:) ale stwierdzil ze dzis sobie nadrobimy - yle ze chyba przespalam owulke
ale trudno co ma byc to bedzie
kolo 9 wpadne do was kochane na kawke -
Dokładnie ja wole wiedziec co i jak .na czym stoje niz tak w zawieszeni
Paula nie dziwie ze tak ci sie spalo ale dobrze wypoczywaj chociaz popracy
a co do mnie to moj organizm po porstu dal mi znak ze musi odpoczac -
Paula55 wrote:To milego dnia Dziewczynki bo ja niedlugo uciekam.
Dzis wieczorem mowimy o dzidzi rodzicom mohego T. Maja dzis 30 rocznice slubuPaula55 lubi tę wiadomość