Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak w środę mam
U mnie to różnie, dwa razy maluszek był 1 dzień mniejszy, potem 4 dni większy, potem znowu mniejszy więc już nie przywiązuje wagi do tego bo wydaje mi się, że może to być błąd pomiaru. Jedna dziewczyna na forum pisała, że w ciągu 2 dni dzidzia urosła 2 cm ( tylko mierzona u innego gina)
W środę zobaczę co na tym wyliczy, bo to 3D zawsze dokładniejsze , tak mi się wydaje no i czekam na wyniki badań -
nick nieaktualnyAha no to Paula ciekawe, pewnie od sprzetu..
Ja mialam chyba tez wczesniej owulke. Z reszta juz 2 razy byl tak samo wiekszy, wiec musi tak bycmoj ma super sprzet, wszystko widzi i jest dokladny
Daj znac w srodeja jednak tych z krwi robic nie bede, za duzo bledow i stresow po tym jest..
Ewelka ja ńie pomoge, nigdy nie robilam :pEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelka ja wam ostatnio pisałam, 3-5 robi się by sprawdzić czy rosną i dojrzewają i czy jest rezerwa a 14 by sprawdzić czy owulka była bo jak jest duża wartość tzn że tak, także tak mniej więcej, możliwe że coś pokręciłam, ale ogólnie oba terminy są ok
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
aa no to dobrze bo juz zwątpiłam ;] zobacze co mi powie gienek czy mam robic jeszcze 12-14 dc akurat bede u niego w 12 dniu , dzieki Kochana :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 13:22
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak sobie siedze, obijam sie ;p i zastanawiam czy w tym cyklu żaba bedzie hahaha wystarczy tych wariacji, w sumie miałam nie mierzyc tempki ale jakzwykle moja ciekowosc zwyciezyła :d
a w ogole w tym cyklu @ normalnie, krótsza niz w poprzednim ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 14:36
-
nick nieaktualny
-
no niestety to silniejsze ode mnie ahha ;p ale jakos nie stresuje sie teraz mysle o tych badaniach, wynikach wiec tempka idzie na drugi plan albo i trzeci ;p
po tym ostatnim zwariowanym cyklu to chyba mnie juz nic nie zdziwi ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 14:50
-
Sorki musialam zdalnie zrobic platnika
moje jajniory - dziwnie juz ich nie czuje .. nie wiem jakos dziwaczne to wszystko ;/ tak sie zastanawiam - bo w sumie zawsze robilam testy owu o 17 i czy nie zrobic.. i zobaczyc czy choc n ie "schudla" ta testowa.. bo wczoraj mialam mega pozytyw i dzis o 10 - jakos mnie jakies zniechecenie ogarne lo ;/ na dodatke glodna jestem jak cholera ;/ i tak sie zastanwiam co by tu zjesc i chyba pojde zrobie jakies mini zakupy ;/ tylko bije sie z myslami bo w sumie testow owu juz niemam .. i chyba nie bede juz kupowac bo czyz jest sens jak pozytyw od 4 dni a tempka spada.. nie kumam tego totalnie -
Oooo matko jeszcze 2 godziny. Wyjątkowo marznę. Jeszcze tylu herbat nie wypiłąm nigdy w ciągu dnia. Jak u Was Kochane?
STrasznie mi się ciągnie ten dzień.
Słoneczka, te co zakupiły u mnie Podgrzewacz - proszę o komenatrz. Byle pozytywny hihi. Jeszcze raz Wam dziękuję za wsparcie i pomoc.
Widziałyście na fejsie tego słodziaka co umieściłam? No tak mnie rozczulił, że szok....LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Asia ja niestetynie moge kupic bo juz rok na konto nie wchodzilam i sie nie da
Jeszcze 2 h i do domku
A co Ty też w pracy??????? czy nie miałaś czasem odpoczywać? :>LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ty 2 h
Ja leze :p male problemy z l4 bo zly druknie wiem co teraz zrobimy
Ufff... już myślałam, że tyrasz. a z drukiem jakoś się wyjaśni. Jakieś pismo czy coś. Na pewno jest jakiś sposób, w koncu nie ma nieomylnych. Najważniejsze, żebyś się nie stresowała Kochana.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny