Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem marudze z ta owulka ale zgupialam teraz porównałam te wszystkie testy i wydaje mi sie ze tylko dwa ostatnie beda pozytywne
Fakt te pierwsze wyszly mi takie ciemniejsze jak wtedy wklejalam ale po czasie a te dwa ostatnie odrazu byl pozytyw i sie ładnie utrzymuje - to ostatnie pytanko w tej kwestii bo nie kupilam testow juz ..stwierdzilam ze juz nie ma sensu robic
-
A tak wogle to wlasnie napisalam do meza smska
mam dzis dzien pomysów;)
Zestaw obiadowy dla mezusia frytki, udko faszerowane i salatka tylko z tym smsem wazny do 20cena wywoławcza buziaczek ..
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja wlasnie jjem frytki z krokietem z brokułami - kupialm co prawda w jadlodajni tego krokiweta- ale bylam tak cholernie glodna ze szok
-
nick nieaktualny
-
nie powiem posmakowaly mi
sama musze kiedys zrobic- maja duzy plus u mneibo dali sporo czosnku
a ja kocham czosneczek
-
nick nieaktualny
-
Heja Kobietki
I ja zaglądam po weekendzie, który był dosyć intensywny
Sobotę całą sprzątałam, niedziela spędzona u rodziców, poniedziałek powoli dobiega końca...no i aby do jutra
Tylko głowa mi pęka dziś cały dzień
Pozdrawiam Was wszystkie
-
Ania_84 wrote:wiem marudze z ta owulka ale zgupialam teraz porównałam te wszystkie testy i wydaje mi sie ze tylko dwa ostatnie beda pozytywne
Fakt te pierwsze wyszly mi takie ciemniejsze jak wtedy wklejalam ale po czasie a te dwa ostatnie odrazu byl pozytyw i sie ładnie utrzymuje - to ostatnie pytanko w tej kwestii bo nie kupilam testow juz ..stwierdzilam ze juz nie ma sensu robic
Wiesz co Ania, ja Ci powiem, że czasem sama tych testów owulacyjnych nie ogarniamAle też bym obstawiała na ostatnie dwa
-
Ja juz nadrobilam i jestem
Dziekuje Asiu. Czuje sie ok. Jedynie jak sie wiecej namecze w pracy to brzuch ciagnie. Smaki mi sie tylko pozmienialy hahahaa ogolnie jest ok
Aniu doa mnie dwa ostatnie to pozytywy
A ja w koncu w pracy nie powiedzialam o ciazy bo sie okazalo ze w przyszlym tyg moze sie wiele zmieńic.
Koles ktory przyszedl za mnie na moja maszyne wraca na przynajmńiej 6 tyg do siebie na hale. Moze mi sie uda znow tam wskoczyc. Wtedy nie narobila bym sie i pracowala tylko po 8 godzkasa ta sama
zobaczymy
Ewelcia czekamy na wyniczkijak wieczorek u was?
Ja zaraz bede pochlaniac lazanieAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nie no moja kocica oszalała .. wchodzi mi w dolek jak siedze po turecku i zejsc nie chce.. sciagam jej bo mi nogi dretwieja a ta nie zapiera sie
przytulasnik jednen no
hej Paula
no to faktycznie moze sie uda..