Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
ja na chwilę z doskoku bo obiadek robię i sprzątam
co tam u Was w skrócie bo mam spore zaległości. Widziałam tylko że Ewela znowu pierwsza na 400 stronie
zrobienie badań Cię zrelaksuje i będzie zielona kropa
Zaciążonym zdrówka i dobrego samopoczucia a pracusiom luuzu w pracyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
A ja u znajomych w weekend byłam i nie było kiedy tu zajrzeć. Dzwonie dziś do ginki żeby skonsultować wyniki i poprosić o kolejne skierowania na badania w 3 dniu cyklu żeby porobić estradiole i inne badziewia.
Młoda mi trochę kaszle i jade dziś na 16 do lekarza żeby ją osłuchała tak na wszelki wypadek
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
oo to widze też badanka ;p ja to zakrecona taka, ze jak dzis byłam na badaniach zapomniałam od razu zrobic na tarczyce hahahaha dzizesss no ale cóz skleroza w tym wieku.. ;p
ja w srode bede dzownic do swojego gienka zeby sie umowic na 20 stycznia ;p niech pozagląda co tam słychac w polityce ;]
łoo my zaimprezowalismy w sobote o 4 rano wrocilismy hahahha ;p
a pewnie lepiej dmuchac na zimne idz zeby pozniej sie cos nie wykluło małejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 11:47
-
Ja byłam kierowcą męża bo jakoś nie czułam się na % nawet na moje winko z Biedronki
w ogóle chyba i mnie coś łapie bo tak jakoś się czuję na grypsko i już mnie bierze przed małpowa pyskówka i nerwówka więc ta cholera już za rogiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz dawno cudów nie doświadczam więc się nie nastawiam chociaż ta dzisiejsza tempka trochę dziwna ale ja już miałam @ gdy na wykresie 37 stopni było bez koku więc dla mnie to żadna niespodzianka a na dodatek progesteron 8 w 21dc nie za ciekawy
-
nick nieaktualnyHej. Potem nadrobię. CV zawiozłam, do polowy next tygodnia mają dzwonić jak im się spodoba moje cv. W międyz czasie mężu znowu dostal ataku z sercem, więc biegiem do przychodni polecielismy i standardowo ekg, kroplóweczka, wizyta. Do kardiologa jeszcze nie ma zapisów, więc kazałam mu brać skierowanie i będziemy szukać gdzieś indziej... Ja z małym w autobus i do domu....
Właśnie dotarliśmy. Idę wstawiam obiadek powoli bo jeszcze się musi pogotować i ogarnę chałupkę i posiedze z wami bo mój jak wróci od lekarza to pewnie zje i będzie spał cały dzień -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Asia dziękuje dobrze się czuje, a najlepiej psychicznie bo rozmowę w pracy mam już za sobą
Estradiol mi gin mówiła głównie odpowiada za dojrzewanie pęcherzyków więc bardzo ważny jest
Daria nie wiem czy jest sens zmieniać suwaczek bo dzidzia raz jest większa raz mniejsza, najczęściej się waha na USG, a żeby Ci się później nie pomyliło przy badaniach genetycznych gdzie tydzień ma znaczenie, ale jak już chcesz
Ewelka ja też z niecierpliwością zawsze na badania czekałam, 15 razy dziennie na necie sprawdzałam czy już sąDorotucha, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula juz 2 razy wyszlo prawidlowo, maluszek 4 dni starszy wiec jak narazie sie zgadza
Z reszta patrze na obie daty, nie tylko suwaczekna tym forum
Na genetyczne jednak isc nie bede, jedynie usg 4D u mojego gina musze sie umowic...
Kiedy Ty masz? Teraz w srode?