Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:Ja nie robilam tego estriadol co to?
Kiedy kasz wizyte ?
na 20 stycznia chcę sie zapisać w środe muszę zadzwonic, akurat bede w 12dc to moze cos wykuka co sie tam dzieje i jak tam jajniorki ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 09:29
-
nick nieaktualnyHehehe Asia to dobrze ze nie jest zly
Fajnie sobie pokupowalasja czekam jak bede miala swoj domek i urzadze sobie go fajnie
lubie kupowac rzeczy do mieszkania
a teraz na wynajmowanym i to tam to nie czesto to robie..
Czuje sie dobrze, brzuszek rosnie :p juz malusia pileczka., tzn ja zawsze mialam brzuch ale juz zaczyna byc ciazowy
Maluszek juz ma 4.40
Czekamy na reszte dziewczyn zeby dolaczyly do nasSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
no ja troche mam wolnego przez jakies pol godzinki
raport sie sle a o 10:30 mam autobusEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:a i jeszcze morfologie sobie zrobiłam
bo ja spanikowalam bo norma byla do 12 a tu 24 a okazuje sie ze w ciazy i podczas @ OB wzrastaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie zdziw sie jak cui wyjdzie podwyzszone oB:)
bo ja spanikowalam bo norma byla do 12 a tu 24 a okazuje sie ze w ciazy i podczas @ OB wzrastaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja wtedy siałam
panike
jej ale jestem padnieta - jeszcze mne wkura to jajco niech se juz peknie bo nie wiem co mam robic ;/ jak jutro nie wzrosnie tempka to chyba ide do gina niech oblooka temata
-
nick nieaktualnyAnia idz do gina, moze jakies tabl na stymulacje? A nie chcesz pic ziolka ojca sroki! Sa na owulacje, ja pilam 3 cykle i wyszlo.. Wiadomo nie wiem czy dzieki temu, czy mleczko ktore bralam, ale czytalam wiele dobrych opinii zwlaszcza dla osob ktore maja takie cykle..
-
wiesz mi sie pierwszy raz tak naparwde taki zdarzyl od długiego czasu zawsze mialam owulke w 20dc a lelki stymulujace bralam - tyle ze znowu dzialaly negatywnie na moje endo i z bida mialo 5 mm wiec nawet nie bylo sznas zeby maluch sie zadomowil .. ten cykl to raczej przez chorobe i stres taki zwariowany
ale pojd=sc pojde albo jutro albo w srode bo boje sie zeby jakas torbiel sie nie przyczepila ;/
a co do ziolek ..to ja nie wiem jak przy tych wszytskich moich schorzeniach to wyglada.. najpierw musze isc na usg tarczycyc, zapytc sie mojego endo neurologa czy moge .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny