X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby kochana. Najgorzej w samolocie. Bo prawie 3 gidz siedziec tak bez ruchu prawie.

Dziekuje. Tez sie ciesze ze jest ok :) ciekawe kiedy mnie zapisza na wizyte tam u mnie :)

Jakie plany na dzis?

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daję do 12 pospać mężowi bo z nocki wróci ł, lecimy na uczelnię po dyplom mój, jakis obiad i leniuchowanie :D :D

Ja jeszcze muszę dokumenty na jutro przygotować do złożenia do tej pracy, wiec czeka mnie pisanie listu motywacyjnego, skanowanie itp ;)

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry :P

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane ;) Ja dzisiaj niewyspana, głupoty mi się śniły i podbrzusze zaczęło dokuczać :/ Chyba faktycznie owulka u mnie już była :) Idziemy dzisiaj do rodziców na obiadek bo Mały tęskni strasznie za dziadkami :D Zajrzę na ovu pewnie po południu.

Miłej niedzieli Laseczki!!! <3

Eweloka84 lubi tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł ja praca dzis i praca ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co smiac mi sie troche chcialo wczoaj z mojego .. :) bo podszedl do mnie i mowi - wez mi wytlumacz co i jak kiedy tak naparwde sa najwieksze szanse no to mowie mu czy napewno chce wiedziec a ten ze tak skoro mamy sie starac to chce wiedziec - bo on mysli ze skoro sie <3 to ze zawsze jest szansa no to mu opowiedzialam ze owszem dpbrze jest jak po porstu czesto sie <3 ale najwieksze prawdopodobienstwo jest wlasnie w te najbardziej plodne i mu po kolei wytlumaczylam i wytlumaczylam mu ile plemniki zyja a jesli sa oslabione to ze krocej rozdziwił gebe i tekst do mnie
    Q*** to niezle sie trzeba nagimnastykowac.. i co to znaczy ze jak ja tyle razy koncze i ty nie masz tego okresu płodnego to ni Chusteczki nic nie wyjdzie - no to mu mowie ze sa nikle sznse ale ze wazne zeby w miare regularnie a nie dwa razy na poczatku dwa razy na koncu cyklu bo wtedy nie ma szans .. na co on odp..to ja juz wiem czemy ty w te dni chodzisz jak bomba zegarowa ze nie chce sie <3 :D
    a na koniec dodal no to dobra zmieniamy taktyke - regularnie <3 a jk bedzie ten najbardziej plodny okres to maksymalizuje moje sily :D
    wiecie co.. smiac mi sie chcialo jak on to widzi..ale zarazem bylam troche dumna ze probuje to wszystko ogarnac :)

Guniaczek, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło :):) Ja się dzisiaj swojego pytałam czy jak się <3 to czy myśli o tym, że mimo wszystko ale staramy się o drugiego malucha. Powiedział, że zupełnie nie, on myśli tylko o mnie i o wielkiej przyjemności z tym związanej :) I w sumie pomyślałam, że dobrze, bo nie ma przy tym spinki :) ja też już od dłuższego czasu nie myślę, że to też dotyczy starań :)

Ruda27, Ania_84, Saramago lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj mi powiedzial ze nie mysli w czasie tylko ogolnie ze zdal sobie sprawe ze to tez nie tak od tak :) :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga mam nadzieje ze szybko Ci sie uda zmienic prace.. Trzymam kciuki za to :)

To dobrze ze faceci sie nie spinaja przy przytulankach, bo czasami kobiety za duzy nacisk tez daja..
    Ale bym chciala zeby wam sie szybko udalo dziewcYny!

Moj maz dzisiaj pojechal :( sama u mamy 2 tyg bede... Ciekawe jak przyjma moje polskie l4..

Milego wiecorku myszki :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz jestem w domku. Ale padam.... Oczekiwanie na lotnisku, potem 2,5 h lotu. Ostre ladowanie i 4 h jazdy samochodem...
    Ale grunt ze cali i zdrowi :)

Daria wspolczuje takiej rozlaki. Ja sie z T w sumie 3,5 dnia nie widzialam a juz to przezylam.... Juz wiecej nie chce bez niego nigdzie leciec.

Aniu fajnie ze maz ma takie podejscie :) nic tylko sie starac :)

A gdzie reszta??? :)
    Asia juz wogole chyba tu nie zaglada :(

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ciesze sie ze szczesliwie zajechalas do domu :)

My juz nieraz sie rozstawalismy, ja bylam w pl a moj tam.. Bardziej moj przezywa, ja tu chociaz z rodzina jestem a on tam bidok sam.. Ale damy rade :)

Dzisiaj cos dziwnie mnie ciagnie w pochwie i boli brzuch.. Staram sie nie martwic i leze...

No wlasnie gdzie nasza Asia??!!

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj ja bym tak chyba oszlala. Nigdy sie nie rozstawalismy. Teraz pierwszy raz. Ale z rodzinka jakos latwiej :)
    Dacie rade.

Kochana mi gin na take bole zapisala magnez bo teraz szczegolnie szybko sie zuzywa w naszym organizmie. Poki co brzuch przestal bolec....
    Lez, odpoczywaj sobie i sie nie stresuj. Ja jutro powiem w pracy :)

No Asia to juz przepadla i nas zostawila chyba.... :(

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wit b6 tez na brzuch.. Tylko teraz tak dziwnie.. Leze i wiem ze jest dobrze, moze od gofra ktorego zjadlam :p

Powodzenia jutro w pracy! :)

• Saramago Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem Kochane... dopiero teraz odpaliłam kompa. Miałam burzliwy weekend... w sobotę szalałam na zakupach, potem było gruntowne sprzątanie, dosłownie wzięło mnie na wszystko, i gdy już tak powyrzucałam wszystko z szafek... ogarnęła mnie czarna rozpacz. No i mnie chyba chwyciło jakieś podziębienie. Czułam się kiepsko. No a później J.stwierdził, że ma ochotę na drinka. i tak od drinka do drinka wypił sam całą flaszkę i miałam baw po pasy. Nie pamiętam kiedy widziałam go w takim stanie. a dzisiaj c.d. zakupów (dostałam tyle róznych bonów pod choinke że musiałam w koncu cos z tym zrobić) i kiedy tak wracałam, wyjezdzajac z parkingu chlop mi wyskoczył z wózkiem dzieciecym przed maską.... zamiast odbić w lewo to ja chyba w tym amoku w prawo i... zarysowałam Jackowi auto. No i od tego czasu mam doła. i tak chodzę po mieszkaniu i smęcę. trochę jeszcze sprzatałam bo jutro tesciowa wpada na dwa dni. Do tego komp mi się chrzani. No i moje przeziebienie chyba przeszlo na J. Ogólnie moje Kochane to niech się już skonczy ten weekend. o!. ściskam was ciepło. Jutro z pracy napiszę.

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he może :) ale to napewno nic zlego :)
    Ja na dzis uciekam bo padam... Ide spac.
    Do jutra wieczorkiem :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Asia to mialas przezycia.. Twoj jest zly o auto?
    Weekend sie juz konczy, glowka do gory kochana :)
    Pochwal sie co sobie pokupowalas :)

Dobranoc Paula :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ostatnie kilka dni sprawdzałam wieczorami temperaturę i wynosiła mniej więcej 36,6-36,7. Dzisiaj wyniosła 36,92. Się zdziwiłam.

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) widze ze juz czesc spiocha chyba :) ja sie zgaadalam na wieczornicy :) i nagle patrze a tu ktos wreszcie sie pojawil :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu super, że chociaż na chwileczkę zajrzałaś :) Faktycznie miałaś przejścia, ale minął szybko i będzie oki ;)

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Przez ostatnie kilka dni sprawdzałam wieczorami temperaturę i wynosiła mniej więcej 36,6-36,7. Dzisiaj wyniosła 36,92. Się zdziwiłam.
    a moze owulka byla i juz wzrasta powoli :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ