Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane
Ja dzisiaj niewyspana, głupoty mi się śniły i podbrzusze zaczęło dokuczać
Chyba faktycznie owulka u mnie już była
Idziemy dzisiaj do rodziców na obiadek bo Mały tęskni strasznie za dziadkami
Zajrzę na ovu pewnie po południu.
Miłej niedzieli Laseczki!!!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
wiecie co smiac mi sie troche chcialo wczoaj z mojego ..
bo podszedl do mnie i mowi - wez mi wytlumacz co i jak kiedy tak naparwde sa najwieksze szanse no to mowie mu czy napewno chce wiedziec a ten ze tak skoro mamy sie starac to chce wiedziec - bo on mysli ze skoro sie
to ze zawsze jest szansa no to mu opowiedzialam ze owszem dpbrze jest jak po porstu czesto sie
ale najwieksze prawdopodobienstwo jest wlasnie w te najbardziej plodne i mu po kolei wytlumaczylam i wytlumaczylam mu ile plemniki zyja a jesli sa oslabione to ze krocej rozdziwił gebe i tekst do mnie
Q*** to niezle sie trzeba nagimnastykowac.. i co to znaczy ze jak ja tyle razy koncze i ty nie masz tego okresu płodnego to ni Chusteczki nic nie wyjdzie - no to mu mowie ze sa nikle sznse ale ze wazne zeby w miare regularnie a nie dwa razy na poczatku dwa razy na koncu cyklu bo wtedy nie ma szans .. na co on odp..to ja juz wiem czemy ty w te dni chodzisz jak bomba zegarowa ze nie chce sie
a na koniec dodal no to dobra zmieniamy taktyke - regularniea jk bedzie ten najbardziej plodny okres to maksymalizuje moje sily
wiecie co.. smiac mi sie chcialo jak on to widzi..ale zarazem bylam troche dumna ze probuje to wszystko ogarnacGuniaczek, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiło
Ja się dzisiaj swojego pytałam czy jak się
to czy myśli o tym, że mimo wszystko ale staramy się o drugiego malucha. Powiedział, że zupełnie nie, on myśli tylko o mnie i o wielkiej przyjemności z tym związanej
I w sumie pomyślałam, że dobrze, bo nie ma przy tym spinki
ja też już od dłuższego czasu nie myślę, że to też dotyczy starań
Ruda27, Ania_84, Saramago lubią tę wiadomość
-
moj mi powiedzial ze nie mysli w czasie tylko ogolnie ze zdal sobie sprawe ze to tez nie tak od tak
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlga mam nadzieje ze szybko Ci sie uda zmienic prace.. Trzymam kciuki za to
To dobrze ze faceci sie nie spinaja przy przytulankach, bo czasami kobiety za duzy nacisk tez daja..
Ale bym chciala zeby wam sie szybko udalo dziewcYny!
Moj maz dzisiaj pojechalsama u mamy 2 tyg bede... Ciekawe jak przyjma moje polskie l4..
Milego wiecorku myszkiCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ja juz jestem w domku. Ale padam.... Oczekiwanie na lotnisku, potem 2,5 h lotu. Ostre ladowanie i 4 h jazdy samochodem...
Ale grunt ze cali i zdrowi
Daria wspolczuje takiej rozlaki. Ja sie z T w sumie 3,5 dnia nie widzialam a juz to przezylam.... Juz wiecej nie chce bez niego nigdzie leciec.
Aniu fajnie ze maz ma takie podejscienic tylko sie starac
A gdzie reszta???
Asia juz wogole chyba tu nie zaglada
-
nick nieaktualnyPaula ciesze sie ze szczesliwie zajechalas do domu
My juz nieraz sie rozstawalismy, ja bylam w pl a moj tam.. Bardziej moj przezywa, ja tu chociaz z rodzina jestem a on tam bidok sam.. Ale damy rade
Dzisiaj cos dziwnie mnie ciagnie w pochwie i boli brzuch.. Staram sie nie martwic i leze...
No wlasnie gdzie nasza Asia??!! -
Ojj ja bym tak chyba oszlala. Nigdy sie nie rozstawalismy. Teraz pierwszy raz. Ale z rodzinka jakos latwiej
Dacie rade.
Kochana mi gin na take bole zapisala magnez bo teraz szczegolnie szybko sie zuzywa w naszym organizmie. Poki co brzuch przestal bolec....
Lez, odpoczywaj sobie i sie nie stresuj. Ja jutro powiem w pracy
No Asia to juz przepadla i nas zostawila chyba....
-
nick nieaktualny
-
jestem Kochane... dopiero teraz odpaliłam kompa. Miałam burzliwy weekend... w sobotę szalałam na zakupach, potem było gruntowne sprzątanie, dosłownie wzięło mnie na wszystko, i gdy już tak powyrzucałam wszystko z szafek... ogarnęła mnie czarna rozpacz. No i mnie chyba chwyciło jakieś podziębienie. Czułam się kiepsko. No a później J.stwierdził, że ma ochotę na drinka. i tak od drinka do drinka wypił sam całą flaszkę i miałam baw po pasy. Nie pamiętam kiedy widziałam go w takim stanie. a dzisiaj c.d. zakupów (dostałam tyle róznych bonów pod choinke że musiałam w koncu cos z tym zrobić) i kiedy tak wracałam, wyjezdzajac z parkingu chlop mi wyskoczył z wózkiem dzieciecym przed maską.... zamiast odbić w lewo to ja chyba w tym amoku w prawo i... zarysowałam Jackowi auto. No i od tego czasu mam doła. i tak chodzę po mieszkaniu i smęcę. trochę jeszcze sprzatałam bo jutro tesciowa wpada na dwa dni. Do tego komp mi się chrzani. No i moje przeziebienie chyba przeszlo na J. Ogólnie moje Kochane to niech się już skonczy ten weekend. o!. ściskam was ciepło. Jutro z pracy napiszę.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
widze ze juz czesc spiocha chyba
ja sie zgaadalam na wieczornicy
i nagle patrze a tu ktos wreszcie sie pojawil
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Przez ostatnie kilka dni sprawdzałam wieczorami temperaturę i wynosiła mniej więcej 36,6-36,7. Dzisiaj wyniosła 36,92. Się zdziwiłam.