Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez sie ciesze Aniu. Teraz trzymam za ciebie kciuki
oby owulka byla i oby sie udalo
Ja niestety musze was znowu przeprosic bo uciekam... Ide pid prysznic a potem jade na imieninki do chrzestnego wiec bede poznym wieczorem.
Bardzo intensywne mam te kilka dni teraz
Dziekuje za wiare i trzymane kciukikochane moje
Do spisaniaAnia_84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula kochana ciesze sie se wszystko dobrze
pieknie
teaz musisz odpoczywac i nie stresowac sie
Ja bylam u mojego gina, zrobil mi tez l4. Moj maluszek tak figlowal sobie, skakal jakby plywal dziubek mojserduszko uslyszalam
i l4 dostalam, ciekawe co w austrii powiedża.. W poniedzialek sie dowiem.. Do szefa napisalam, ale nie odpowiedzial..
Co porabiacie dziewczyny? U mnie nerwowy dzien, ciagle cos do roboty.. Maz moj jutro jedzie i takie zalatwianie na szybko, oczywiscie 3 tyg to za malo czasu bylo :p -
Ja to araz sie zbieram do pracy
od 16:15 zajecia a pozniej jedziemy na zakupy z małzykiem a kino zarezerwowalismy na jutro na 18 bo dzis bysmy sie nie wyrobili - a moj koniecznie chcial isc na bajke Skubani
ale moz ei dobrze bo dzis chyba by sie nie nadawal do ogladania w kinie -
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Jestem kochane moje. Ehhh meczace te ostatnie dni.
Wiec....
Pani doktor wypytala o wszystko i zeobila badanko - macanko hahaha
I do tego usg
Kropek w dobrym miejscu ma ponad 10 mmczyli sie zgadiza ze to 5 tydz
mowi ze wszystko ok.
Dobrze ze mam leki na tarczyce. Mam odpoczywac i sie nie stresowacdostalam fotke
Na serduszko oczywiscie za wczesnie ale to ńic
I najwazniejsze dla mnie... Powiedziala ze jak bym potrzebowala inf, nie rozumiala bym czegos z badan tam w szkocji lub ńie baj Boziu cos by sie dzialo to mam dzwonic albo wysylac mailemeeega fajna babka
Zapisala mi tylko kwas foliowy i na pobolewajacy brzuszek magnez
Wiec ogolnie wrazenia mega
Świetnie, że wszystko w porządku! Teraz zostaje tylko życzyć Ci kochana spokojnych i bezproblemowych 9 m-cy -
Paula cieszę się bardzo
Odezwę się dziewczynki jutro, dziś miałam noc wyciętą z życiorysu a co za tym idzie i dzień....i mnie dopadła jelitówka...
Z 6 kg nadmiaru zostały 4starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Helloł
mniepo pracy maz zabrał na kolacje- kurde chyba mi go podmienili wczoraj
no po porstu ie moge go poznac .. dzis mu juz powiedzialam ze chyba moje jajka sie oudzily ale nie wiem na 100% a ten co odrazu mnie do wyrka zaciagnal.. poszlismy zjesc i same ciezarne..widzial nawet mnie zaciagnal do smyka niby obejrzec cos dla siostrzenca - a na czym sie skonczylo .. oo taki to bym kupil jaky sie chlopiec urodzil a taki jak dziewczynka..no zgłupial totalnie nie wiem co mu dosypali ... az sie boje pomyslec ..
Czarnula87, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Helloł
mniepo pracy maz zabrał na kolacje- kurde chyba mi go podmienili wczoraj
no po porstu ie moge go poznac .. dzis mu juz powiedzialam ze chyba moje jajka sie oudzily ale nie wiem na 100% a ten co odrazu mnie do wyrka zaciagnal.. poszlismy zjesc i same ciezarne..widzial nawet mnie zaciagnal do smyka niby obejrzec cos dla siostrzenca - a na czym sie skonczylo .. oo taki to bym kupil jaky sie chlopiec urodzil a taki jak dziewczynka..no zgłupial totalnie nie wiem co mu dosypali ... az sie boje pomyslec ..
Hahaha, dobre AniaWkręcił się
-
ale milo mi sie zrobilo bo powiedzial ze to jego najlepsze urodziny
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja wrocilam wlasnie z imienin... Fajnie bylo zobaczyc rodzinke ale padam na twarz normalnie...
Jestem tak zmeczona tymi 3 dniami ze szok...
Aniu super że maz ma takie nastawienie
Przepraszam źe mnie tak malo ostatnio jest na forum ale obiecuje że sie poprawie...
Tymczasem milej nocki wam zyczeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula ciężarne sa uprzywilejowane
wiec niema co przepraszac
a ja zmyakm tez bo sie senna zrobilam
na dodatek cyce mi napierdzielaja - a szczegolnie lewy melonik..ale to chyba dlaego ze moj sobie wkurat tego upodobal -
Dziewczyny mam pytanko zawsze meirze o 6 w z piatku na sobote usnełam o 5 i obudziłam sie o 8:30 miałam wtedy 36.18 czy ja wogole wpisywac ??
-
Ja bym nie pisała
trudno powiedziec że byłaś wypoczeta
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyHej, ja mega niewyspana.... Ale dzisiaj wolny dzień to odpoczne. Muszę tylko skoczyć na uczelnię w końcu dyplom odebrać
Bo muszę jutro złozyć kopię z cv i listem motywacyjnym
Wczoraj na sam koniec pracy mnie podkurzyli. Pyta się mnie menadżerka przed 23 (do 23:15 pracowałam) czy mogę zostać do północy. Mówię jej, że nie, bo o 23:15 pod maka mi dziecko przywożą. No to ok. Ale 23:15 wszyscy już schodzą a ja mam na monitorze zamówienia, pytam czy ktoś chodzi za mnie na kuchnię. Nie, to co ja mam zrobić? Jak uwazasz. Pytam czy mam zostawić zamóienia i iść? A ona z wielki fochem rob jak chcesz tam nikt nie wchodzi... noż kur... poszłam i robię te zamówienia, ale wkurzona jak nie wiem byłam. Przyszła i mówi idź, przecież nie możesz zostać. To jej mówie że nie chcę żeby potem ktoś do mnie się czepił ze zostawiłam monitor z zamówieniami... wyszłam taka zła jka nie wiem... -
Bosz... Co za pipa jedna!!! Pewnie nie jest matka i nie rozumie....
Oglug obys jak najszybciej cos znalazla i z tamtad uciekala!!!!
Ka kocham jedzenie z mc ale chyba przestane lubic po tym jak wiem jak ludzi tak traktuja
Ja tez ide w pon powiedziec w pracy o ciazy i niech soe dzieje co chce...
O 10.30 wyjezdzam na lotnisko ale pewnie sie potem odezwe jak bede czekac na lotnajgorsze ze z lotniska czeka nad 4 godz jazdy do domu bo teraz laduje w angli. Bo do szkocji nie bylo juz biletow
moj biedny T juz dawno w drodze po mnie na lotnisko wiec on dzis 8 h w samochodzie.
biedny.
-
nick nieaktualny