Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze decyzja nie podjeta
bo ja o 18 koncze zajecia wiec musimy jakos sprawdzic w jednym i drugim kinie
co otej porze jest
Ale chyba pojdziemy na ta nimfomankekuje zelazo poki gorace
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga wcale sie nie dziwie .. ja tez jeszcze mam troche pracy i nie moge sie skupic nie chce misie ;/ a jeszcze od 16 wyklady do 18 ;/ i to z farmaceutami ktorzy sa strasznie zrzedliwi ;/
-
Czarnula87 wrote:Rozsyłam cv ale cisza jak makiem zasiał. U nas jak się nie ma znajomości to sie nic nie załatwi... Więc liczę na to, ze uda się coś załatwić w poniedziałek, dziadek ma ze mną jechać....
-
nick nieaktualny
-
A nie ma u was konkursów np do UW, albo skarbowki - bo ja to tamtez wysyłałam.. i nawet kilka razy sie dostalam do kilku etapow
choc wiem ze osobie z poza srodowiska nie jest łatwo ;/
tylko wam jeszcze cos powiem
Moj chyba cos wyczuł bo zapytal sie czy to czasem nie sa te dni ?? ine wiem jak on to poznaje - ale utrzymałam go w nieswiadomosci i powiedzialam ze nie wiem bo chyba w tym cyklu owulki nie bylo i ze nie chce o tym mysleci zeby i on wylaczyl to myslenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie to mnie drazni.. zamiast zeby starsi sobie odpoczywali relaksowali sie w kurortach a młodzi mieli szanse wykazania i zarobienia na rodziny to Ci siedza dokad nie opadna z sil . ;/
Wyobrazacie sobie polozna 67 lat jak odbiera porod..porazka jakas .. albo pielegniarke ktora ci pobiera krew ;/
to jest chory system..