Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ojjj wiem cos o tym ja dzis tez mam sadny dzien- program mi sie zepsul.. ;/
NFZ zapomnial odblokowac umowy z 2011 roku - bo sobie przypomnieli ze cos jest do poprawy ;/ -
norma u mnie w pracy myslisz inaczej, musiałam skrzynke mailowa przegladac o paźdzernika bo mi moja dyrektorowa wpiera ze cos wyslalam a czegos nie wyslalam kurwa sama wysłala a mi tu próbuje w wmowic sucz ;/
Ania_84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Ja na chwilkę. Juto idę zrobić FSH i LH- nigdy tego nie robiłam więc jestem ciekawa co wyjdzie
Paula trzymaj się na pewno to plamienie z wysiłku było i wszystko będzie dobrze. Mam kumpelkę w Irlandii i wysyłam jej Lutkę w razie wu bo u nich jest zakazana. Ja bym powiedziała szefowi o ciąży nawet kosztem pracy ale skoro będziesz na lżejszym stanowisku to trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę.
Paula_29 super że Córcia będzie
Ania i Olga trzymam kciuki za Wasze owulki żeby były owocne
A reszcie życzę miłego dnia
Eweloka84, Ania_84, Czarnula87, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Ewelka pomysl ze jeszcze ytlko kilka godzin i relaksik
Dorotka to trzymamy kciuki zeby badanka wyszly superasne
Inusia dzis chyba taki dzien - podobno dzis do Ziemi ma dojsc plazma ze Słońcawiec uwazajcie na wszyteki eletroniczne rzeczy
bo moga fiksowac
hehehe
Paula 29- dopeiro teraz doczytalam ze to dziewczynka
Paula 55 - mam nadzieje ze juz lepiej sie czujeszDorotucha lubi tę wiadomość
-
Ja stosowalam
i powiem szczerze ze chyba znowu kupie jak cos bo nawet w te nie plodne dni jest superjak masz sahare meidzy nogami
u nas np mielism przez to sporo problemow z innymipozycjami
a teraz mozemy probowac rozne rozniaste
Pisellini, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
u mnie normlanie nei z tym problemu - ale po antybiotykach w tym cyklu bylo kiepsciunio
Az nawet moj Ma lzyk powiedzial ze moze zastosujemy ten zelikWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 11:50