Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:wiec moze odstawienie tabl + te izmne kg
daly taki efekt + sweita
Albo organizm sie przygotowuje do fasolinki
Hm tej wersji nie znalam że organizm jak się szykuje do fasoli to tyje... taką opcję jestem w stanie znieśćAnia_84, czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
czekaja wrote:SAramago ale tak jest wlasnie. Moja siostra jest dietetyczka i mi to wlasnie tlumaczyla:) juz tak maja kobiety szczegolnie jesli jeszcze nie rodzily to zawsze beda gromadzic zapas na ewentualna ciaze:)
ale skąd organizm to wie, że akurat się teraz staram?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
noo ja juz zlozylam pierwsze zyczenia imieninowe mojemu miesiecznemu siostrzeńcowi
jutro stuknie mu 1 miesiac
-
na poczatku bylo mi ciezko- ale zaraz jak my sie zaczelismy sie starac zaszła w ciaze moja siostra i szwagierka wiec jakos sie oswoiłam i teraz to siostrzeniec jest moim oczkiem w głowie
ogólnie nieźle znosze maluchy i ciężarne
jedyne czego nie trawie togłupich tekstó i wtedy nie patrze czy to ciężarna czy nie i mówie co mam na językuczekaja lubi tę wiadomość
-
Zajebiście ..własnie stracilam klienta z krtórego sie utrzymywałam od lutego zostaje bez głównego srodka do zycia ..zajebscie wale juz wszystkko
-
Aniu, wiem doskonale co to znaczy. Ale powiem CI jedno, choć to teraz pewnie dla Ciebie mała pociecha będzie - coś się kończy - coś się zaczyna. Głowa do góry! Buziol
Czarnula87, Ania_84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczyny
Asia mi też przybyło jak rzuciłam tabletki, jakieś 4 kilo ale zawsze coś, już nie zdążyłam zgubić więc zostaje mi gubienie po ciąży
Co do książek ja jestem teraz na etapie camilli läckberg i jej kryminałów, jak się wciągnę to mogę książkę w jeden dzień przeczytać a chude one nie sąEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Wiem..tylko wkurzyli mnie bo za pasem koniec stycznia - a oni mi mowia ze do konca stycznia ;/ ale poryczalam sie z nerów i stwuerdzilam z emamich szeroko w dupie ;/ znam swoja wartosc i na nich swiat sie nie konczy
mam jeszcze kilka klientow wiec niech sobie radza tamci - zycze im powodzenia - pewnie asystentki sie i tak beda buntowaly bo pewnie im nie zaplaca dodatkow za to ze beda robic
-
Eweloka84 wrote:ojj a co sie stało???
stwierdzili po 3 latach ze 1500 zl - gdzie ja oplacam wszystkie skladki sobie to za duzo za obsluge placowek med. - najlepiej bo tam bylo 10 poradni - no ale niech robia co chca- i tak nie byli nigdy fair - bo za kontraktowanie mi nie zaplacicli a ludzie za napisanie takiej oferty dostajja 2% od uzyskanego kontraktu czyli w ich przypadku powinni mi zaplacic okolo 20 tys ;/
zeby bylo smiesznie toprzez 1,5 roku placili mi 700 zl , pozniej przez pol roku 1000 a teraz przez rok odkad zalozylam firme 1500 ;/
a jak pracowalam normalnie bez firmy to nawet mi nie placili skladek i
podatku ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 16:56