Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEhh Ania u nas ciągle pod górkę z pieniędzmi. Jak się zaczyna układać to zaraz mega pochylnia w dół, ale jakoś idziemy do przodu
Tak więc głowa do góry
Za mną już druga część Greya..... ide małego do spania szykuję, a potem kolacyjkę męzowi i gorącą kąpiel bo rano prosił o toAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ehh Ania u nas ciągle pod górkę z pieniędzmi. Jak się zaczyna układać to zaraz mega pochylnia w dół, ale jakoś idziemy do przodu
Tak więc głowa do góry
Za mną już druga część Greya..... ide małego do spania szykuję, a potem kolacyjkę męzowi i gorącą kąpiel bo rano prosił o to
oki nie marudze juz i ide sie polozyc i pryztulic do meza ..
dobranoc kochane -
Eweloka84 wrote:
wpadam na chwilke bo mąż mnie nie dopuszcza
miłyy baaardzo wieczór
winko, popkorn filmik i tak daaalej
wiec tylko an chwilke przyszłam Was ucałować http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gifhttp://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gifhttp://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gifhttp://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gif
do jutra moje Kochana na kawuni
Paula odpoczywaj Słońce i dbaj o siebie!!! bo w dupsko wleje
Daria załatwisz wszystko z l4 i bedziesz miała święty spokoj Kochana
Ania nie ma tego złego... a nóz widelec wpadnie Ci jaki lepszy klient
Madziuszki to powodzenia na tym ezgaaminie <kop w tyłek> na szczęście
Guniaczku wariatko nooo juz sie steskniłąmmam nadzieje, że w Wawie szybko do nas wrócisz
Inusia to herbatka, kocyk i odpoczywaj
jezeli kogos ominełam to przepraszam wybaczcie buziole ogromniasteDobranoc kobitki
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh ja cie doskonale Aniu rozumiem... Ciezko jest planowac, cieszyc sie staraniami jak z tylu glowy ma sie ciagle: czy
Sobie poradzimy finansowo, czy dziecku nie bedzie nic brakowac...?!
Powolac dziecko na swiat ok... Ale trzeba mu byt zapewńic. Ja tez nie wiem jak by nasza sytuacja wygladala jak mieszkali bysmy w plwielu moich znajomych ledwo wiaze końiec z koncem... To smutne jak kraj ma nas w dupie.
Ja dlatego tu siedze w zasadzie z przymusu bo wiem ze tu nawet jak by tylko moj T pracowal to z dzieckiem sobie poradzimy. A w pl.... Gdzie mieszkac, za co zyc? Tu ten kraj choc troche pomaga....
Wiem ze ci Aniu ciezko bo wszystko zwalilo sie narazale dzis jest nowy dzien, masz swiezy umysl, madra babka jestes to moze cos sie uda wymyslic
-
Dziewczeta widze ostro zaczytane
moze jak bede juz siedziec w domku to i ja si skusze na greya
Poki co to moj dzien wyglada koszmarniewczoraj po wizyci w przychodni zjadlam obiad (pizze bo tak mega mi sie chcialo)
potem oczywiscie tylko szybko serial i padlam
wstalam o 9. Chcialam isc sobie jedzonko do pracy naszykowac a tu mi sie tak slabo zrobilo ze T odprowadzil mnie do lozka.
Wieczorami czuje sie tragiczńie... Nie mam totalnie sil na nic. Dzis musze zadzwonic do mamy o wynik progesteronu i troche sie martwie...
Dobrze ze dzis pt to w weekend odpoczne.
I najgorsze jest to ze pierwsze usg najwczesniej w 12 tygaaaaaa. Drugie tyle czekania. Chyba oszlajeje. Mu
Sze szukac prywatnie ale wiem ze bedzie ciezko cos znalezc
-
Hej dziewczynki
dziś ostatni dzień w robocie, więc uznałam, że poczytam was i pójdę tam później, w końcu nic mi już nie zrobią, chyba że mamy kontrakt na marsie i tam mnie wyślą....
Paula uważaj na siebie koniecznie, nie przeciążaj się, dzidzia najważniejszawyniki progesteronu muszą być ok :)ale czekam na info
(dziś zamierzams ię pakować itp. więc pewnie zajrzę czasem z pracy tutaj )
Paula super że córcia bedzie, córunia tatunia hihihi
Ewelcia serduszkujcie ;)róbcie małolata
Asia nie podpowiem z kg, ale może serio coś tym przygotowywaniem do ciąży jest, ja 6 kg przytyłam odkąd się staramy, ale zrzucam to na drastyczne zmniejszenie ilosci ruchu, bo przy moim normalnym ruchu plamiłam po owulacji...
Dorotka co z twoimi wynikami?
Aniuprzyjdzie słońce :)musisz się odnaleźć w nowej sytuacji, rozumiem twój stres, ale zobaczysz że wszystko się ułoży.Ja miałam już mega doła z ta pracą, że mneirpzenoszą ze tak szybko, że właściwie to na wniosek obecnego szefa, bo nie jest ze mnie zadowolony. Doła fest podłapałam, ale potem się okazało, że szef mi chciał obsmarować d.... a w warszawie wszyscy stanęli za mną murem
i nawet Dyrektor mi na rozmowie powiedział, że mój szef nei ejst zadowolony, ale on zna opinie innych, wszyscy mnei chwalą, więc on uznaje, że to mój szef nie umie zarządzać ludźmi i że daje mi szansę na rozwój i lepszą pracę, bo wszyscy za mną stanęłi...
Może i u Ciebie ta praca Ci zaprocentuje i jeszcze będziesz się cieszyć że tak wyszło
No to się napisałam:D:D
:*:*
Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
hmm zas prowadze monolog ;p no nic jakos to przezyjecie chyba nie? bow rpacy juz maja mnie dosc bo dziób mi sie nie zamyka hahaha ja nie wiem pogadac człowiek sobie nie moze ;p buu niech mnie ktos przytuli
a jade dzis do tesciowej na obiadek a póxniej na meczyk koszykówki bakcyla jakiegos złapałam ;] a jutro mam spotkanie ze swoja kolezanką, o któej wam pisałam.. albo sie dogadamy i bedzie jak kiedys albo nie , wiec nie bede miałą czasy myslec o wizycie poniedziałkowej ;p chociaz niedzieli nie mam zorganizowanej łee to juz bede panikowac ;] heheGuniaczek lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, wpadam z herbatką. Laseczki, jestem niespokojna nie wiem o co kaman. Zerknijcie na wykres. 37. lekkie rano plamienia, ból brzucha chociaż nie nazwałabym tego bólem ale tak jak na @, i zrobiłam z porannego test owulacyjny (tylko taki miałam) i pozytywny.
wiem, że to jeszcze nic nie znaczy ale znowu mam ten... dreszczyk emocji.
ajjjjjjEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Nie chcę się nakręcać, ale ciężko nie myśleć....LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzieje się u Was:)
Ania głowa do gory zreszta jak wszystkie inne dziewczynki nie martwcie sie znam ten problem z kasa bo u mnie tez krucho ale ja sobie powtarzam ze clae zycie nie moeze byc pod gorke i czekam az los sie odwroci i bedzie ok:)
zdrowka dla wszystkim w ciazy i duzo serduszek dla tych nie w ciazy:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:Nie chcę się nakręcać, ale ciężko nie myśleć....
sciskam Cie mozno oby to było TO ;d bo ja to jajko zniose przez Wasze wykresy i to czekanie ojj ale beded sie cieszyc jak faktycznie wyjdzie zielony kropek ;d -
Eweloka84 wrote:wiem Kochanie tak sie tylko fajnie mowi... ale testa mozesz zrobic nie popatrzyłam ktory do dzien bo raz mi wyswietla raz nie na tym durnym kompie , zeby tez za szybko nie było bo tez moze nic nie wyjsc
sciskam Cie mozno oby to było TO ;d bo ja to jajko zniose przez Wasze wykresy i to czekanie ojj ale beded sie cieszyc jak faktycznie wyjdzie zielony kropek ;d
Kochana, dzisiaj 23dc i niby 11dpoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają