Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a @ kiedy ma NIE PRZYJSC? ;] kurde nie wiem co Ci doradzic bo nie ktore robiły w 11dpo i wychodziły pozytywy (bo namietnie przeglądam wykresy jakis nałóg mam.. )ale tez nie kazdej .. wiadomo każdy organizm inny..
czekaja lubi tę wiadomość
-
ale z drugiej strony skoro test owu wyszedł pozytywny to raczej napewno drugi raz owulki nie masz..cholera sama nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu.. miałabym mieszane uczucia ale ja chyba bym nie wytrzymała zreszta to moje zdanie i ja bym tak zrobila a Ty zrobisz jak czujesz i uwazasz :*
czekaja lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja dzis bez kawki a herbatka uspokajajaca
i zaczynam dzialac
Wale ich mam ich szeroko w dupie jeszcze beda zalowac decyzji
Z drugiej strony moj małzyk mi wczoraj powiedzial tak" czym sie martwisz bedzie dobrze mamy gdzie mieszkac cos na konto wplywa zawsze, inni kliencie cie chwala a ty bedziesz sie cwelami przejmowac co tka informacje przez telefon przekazuja i nie potrafia spojrzec ci prosto w oczy ?? pozatym zobac ile stresow cie to wszystko kosztowalo.. główka do gory maladamy rade
"
tak wiec zaczynam nowy dzien z nowymi planamidobrze ze dzis kolezanki przychodza to bede miala co robic wreszcie zrobie ssalatke i danie Olgi
Asiu - wyglada to obiecujaco - trzymam kciuki
a u mnie baran jeszzcze mi wyznaczyl na inny dzien owulke- i teraz on mi pisze ze mamy bardzo dobry czas wpolzycia <hahha> a wczesniej pisalo ze dobry ...ale co m byc to bedzieEweloka84, czekaja, Paula55 lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:Ewelinka jak czekam az abonament mi sie skonczy akurat jakos kilka dni po owulce wiec nie bede mogla przegladac hura!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 09:29
-
Asia - co do testu- tozobacz sobie wykres MIli jej wyszedl est owu pozytywny chyba tez w 11 dpo poziej zrobila ciazowy negatyw a na nasteony dzien poszla na krew i beta 50
wiec to jest roznie -
Witam Was dziewczynki i ja
Nie wiem o co kaman, ale ja przy wczorajszym wieczornym serduszkowaniu czułam okropnie dziwny ból w podbrzuszu i mnie to zmartwiłoDziś podbrzusze nadal boli i już mnie szlag trafia. No ale nic, trza się brać za śniadanko dla brzdąca bo wstał, a potem trochę porządków, po południu jakieś zakupy
Saramago tempka Ci trochę wyżej poszybowała, więc może jest nadzieja na zieloneMoże teścik zrób
Miłego dnia leseczkiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Inusia no zrobie w dniu@, dzisiaj nawet nie miałam, może to i lepiej. Zrobiłąm niestety tylko ovu.
Ewelka, @ przewidywana na 21.01.
a 20.01 Jacek ma urodziny, ajća ja tak nie chce się nastawiać. nawet się nie starałam jakoś w tym cyklu, ech....
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
przykłąd naszej Pauli, olała system i o kropek ;d
Asiu nie bede mowic ( pisac) ze na pewno bedzie zieolono bo wiem sama na swoim przykłądzie ze róznie to bywa.. poczekaj jeszcze troszke zrobisz test, ewentualnie na bete pojdziesz i bedzie wiadowoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ewelka wiem, że bywa różnie doskona i na swoim przykłądzie. Co mnie podkusiło żeby robić ten test dzisiaj, ech.... głupia jestem.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:kurde jeszcze mi zajad wychodzi no zesz ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 09:49
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Ewelinka dobrze wiedziec ze jest taki sposob:)
oj ja chyba wyrzuce wszystkie testy termometry i wszystko zeby nic nie sprawdzac:)czekaja lubi tę wiadomość