Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
tylko wiecie jak pomyslalam sobie co by bylo gdybym teraz zaszla w ciaze to sie zalamałam
owszem mam innych klientow ale to tak po 600 zl 250 w sumie moze i by sie uskladalo 1000 zl a zaplac zus 400 zl+inne oplaty ;/ to odrazu zobaczylam czarna wizje
-
Ania_84 wrote:tylko wiecie jak pomyslalam sobie co by bylo gdybym teraz zaszla w ciaze to sie zalamałam
owszem mam innych klientow ale to tak po 600 zl 250 w sumie moze i by sie uskladalo 1000 zl a zaplac zus 400 zl+inne oplaty ;/ to odrazu zobaczylam czarna wizje
-
wiem dam rade..ale wreszcie nam sie sytuacja finansowa ustabilizowala a tu bach ;/
no ale zobaczymy moze znajde innego klientateraz bede maila wiecej czasu na reklame
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Jestem Myszki moje
Asia jak dobrze cie czytacmilo ze jestes. Ja bede pisac na to co po kolei pamietam hehe. Bo tyle napisalyscie.
Co do testow... Nie wiezylam w to ale sprawdzilam na sobie. Zrobilam. Srodku dnia i wyszla krecha gruba i normalnie az bordowa
Paulinko kochana tak ci zazdroszcze ze wdzialas dzieciaczka. Mega sie ciesze ze badanka wyszky ok i ze bedzie dziewczynkatez mi sie marzy
a mojemu chlopiec
Aniu wyzysk okropny jest teraz wszedzie. Ale w pl to juz o tragedie zakrawakazdy bys chcial zebys dla idei pracowala
Ja dzis po kolejnm ciezkim dniu... Znow delikatne plamienietera wiem ze to od wysilku... Poprosilam o zmiane przy dzwiganiu to zmienili... Do przerwy. Potem kolezanka sie zwolnila wczesniej i mieli w dupie czy moge dzwigac czy nie.. Jutro ostatni dzien. Od pon ide na 14 wiec zobaczymy jak mi sie bedzie pracowac. T powiedzial ze jak ciezko to zostane w domu...
Bylismy sie zarejestrowac do lekarza. Poprosilam o tlumacza bo chce gadac o tej tarczycy i babka powiedziala ze postaras ie zalatwic na wt lub sri potem od razu polozna
super by bylo
Zjem tylko i wracam do wasAnia_84, Eweloka84, Czarnula87, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
zaniedbuję was ostatnio, ale wszystko jest wywrócone na głowie teraz, licze na to , że jak już zakotwiczę się w Wawie to się uspokoi lekko
na raize zamykanie tematów tutaj, drobne pakowanie, i snu jak na lekarstwo...buziaki i zajrzę do was jutro na dłużej :)nadrobię zaległości
Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
I ja wpadam do Was z wieczorną herbatką. Dziecię moje zaraz pójdzie spać, a ja marzę o tym żeby siąść już na dupce i poczytać
A wy co porabiacie w ten ponury czwartkowy wieczór?
Paula kochana oszczędzaj się, dzidzia najważniejsza -
Ja leze
pojadam i odpoczywam. Bosz,,. Jeszcze tylko jeden dzien... Caly czas sobie to powtarzam.
Zaraz moj serial bedzie, potem mama sie zapowiedziala na skypie, potem kolacja i spac
Dzis zasnelam na kantyniE na przerwie ha ha haEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula kochana musisz odpcozywac, dobrze ze od pon idziesz na zmiane
Ja siedze u sis, czuje sie dobrze.. Czytam co u was co jakis czas, ale nie pisze..
Jutro zas jade te l4 zalatwic, oby sie udalo bo ostatni termin
Ania trzymaj sie! Napewno znajdizesz kogos innego, lepszego.. Jak byli i tak nie fair to nie masz co plakac...
Gunia podziwiam Cie, ze tak potrafisz zrezygnowac nagle i jechac.. Ale widac ze warto -
nick nieaktualny
-
wpadam na chwilke bo mąż mnie nie dopuszcza
miłyy baaardzo wieczór
winko, popkorn filmik i tak daaalej
wiec tylko an chwilke przyszłam Was ucałować http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gifhttp://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gifhttp://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gifhttp://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gif
do jutra moje Kochana na kawuni
Paula odpoczywaj Słońce i dbaj o siebie!!! bo w dupsko wleje
Daria załatwisz wszystko z l4 i bedziesz miała święty spokoj Kochana
Ania nie ma tego złego... a nóz widelec wpadnie Ci jaki lepszy klient
Madziuszki to powodzenia na tym ezgaaminie <kop w tyłek> na szczęście
Guniaczku wariatko nooo juz sie steskniłąmmam nadzieje, że w Wawie szybko do nas wrócisz
Inusia to herbatka, kocyk i odpoczywaj
jezeli kogos ominełam to przepraszam wybaczcie buziole ogromniaste
Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
noo ja trochepogadalam z mezusiem, na poprawe huory zabral mnie na zakupy
ale i tak jakos nie umiem calkiem nie myslec
zawsze bylo pod gorke..juz bylam happy ze sie uklaa a tu bach;/
no ale nic wiac nie jest mi pisane ani dziecko ani stabilna sytacja fin.. myslalam ze przynejamniej jedna z tych rzeczy jak druga nawala bedzie ok
zrobilam teraz bilans i jelsi od lutego/marca nie zlape klienta nowego to bedzie kiepsko.. wiec chyba starania narazie zawiesimy ...bo nawet nam na leczenie nie styknie
opadłam z sił .. moze kiedys bedzie dobrze ale nie w tym momencie