Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie juz pol rodziny wie
Bo jak powiedzielismy rodzicom to dziadkom tez trzeba bylo
A potem mamy siostry itd
Jak sie wogole czujesz Kochana???
Ja wyszukalam prywatnie gina tu i nie wiem czy nie pojade bo martwie sie...co prawda cenia sie jak za zloto ale co zrobie... Nie bede czekac do 13 tyg...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Czesc Kochane, ja spadam, będzie bolał upadek no ale trudno. Tak widać miało być... zjedlismy sniadanko, zaraz sprzatanie i biorę się za grochóweczke. Zamówiłam prezent J.jednak podswiadomie czułam, że to nie będą małe buciczki...
miłej soboty Kochane moje.Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
No wiem Kochana wiem, mamy zasadę. Ja jednak już czuję... po prostu to wiem
tak jak wiedziałam w zeszłym cyklu. Chyba po prostu poznałam swój organizm lepiej..
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień dobry:)
Szarlotka już się piecze komu kawałek??
Oj mam nadzieje że ja się oprę pokusie i jak już mi wyznaczy owulke to nie będę mierzyć bo jak widać dużo stresu to kosztuje a spadek nie zawsze przecież oznacza koniec nadziei:)
miłego dnia:)Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Asiu pamietaj póki nie ma @ jest zawsze nadzieja
moze maluch dopiero wczoraj np sobie uwił gnazdko
spokojnie poki nie ma malpiszona to moze prezent bedzie
ja juz pije kwake
Matko dziewczyny ale sie ciesze z ciazy mojej psiapsiółkikiedys po poronieniu stwierdziłysmy ze nasze jajniki i fasolki sie synchronizuja i jedna czeka na druga
bo my to jak siostry
nawet w LO mowili ze my to chyba rodzina
i wiecie co tez sobie wtedy powiedzieli ze odpuszczaja do powrotu jej meza bo ona jak cos nie hce byc w ciazy sama w domu
a tu trach
a ja jak tylko powiedziala dziewczynki musze wam cos powiedziec tylko nie krzyczcie na mneito juz podswiadomie wiedzialam ze jest w ciazy
czekaja lubi tę wiadomość
-
Paula pewnie po euthyroxie musisz odczekac pol godzinki ?
co do tego leku i innech na tarczyce to staraj sie je brac w tych samych godzinkach - podobno wtedy maja lepsze działanie
u mnie niby skok w góre - ale jakos czuje ze to dzieki luteinie .. no ale co ma byc to bedziei tak nic nie zrobie
-
Oooo jaaaa. Za szarlotke domowa dala bym sie pokroic
Moze tez jutro zrobie
Dokladnie Ania ma racje. Poki @ nie ma to spokoj i cisza Asia
Aniu staram sie brac o tej samej godz bo i tak dzis wstalam tak jak do pracybosz... Tak sie boje ze beda mi tu robic problemy z leczeniem i badańiami.... Bo skoro na cala ciazesa 2 usg i doslownie kilka badan krwi w ciazy to jakim cudem beda mi robic co mies badanie poziomu tsh???
no nic. Najwyzej bede latac do pl dopoki sie bedzie dalo
Aniu jaki mile wiesciwiec skoro sie tak zsunchronizowalyscie to teraz ty musisz zafasolkowac
Nie ma innej opcji.
Jakie plany na weekend moje kochane?Ania_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiem wiem, znam złotą zasadę ovuleczek
nawet kupiłam wczoraj test, ale jak zobaczyłam, że spadła tempka to poszłam się wysikać i tle z testowania, hihi....
nie mam planów, poza leniuchowaniemEweloka84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja to nastawiam budzik na 5 rano mierze temperature i lykam eutyrox i tak jakos 2 godziny dopiero pozniej jem snaidanie bo jak bralam letrox i miedzy zażyciem tabletki a snaidaniem mijalo poł godziny to TSH zamiast spasc to sie podnioslo.
nie wiem czy to kwestia za malej przerwy miedzy tabletka a śniadaniem czy po prostu letrox na mnie nie działał.
Ania ladny ten skok oby wyszło z niego coś zielonego:)
-
ja mam zamiar jechac cos ładnego sobie kupic
- w koncu na rozmowie musze ładnie wygladac
o 12 mamy ksiedza tesciow - wiec zdecydowalsmy ze pojdziemy do nich i bedziemy miec juz kolede za sobabo u nas chodzil niby we wtroek ..
Paula- moze jednak beda robili - moze wyprosisz -
http://www.mojewypieki.com/przepis/szarlotka-spod-samiuskich-tater
polecam:)
Oj Paula to ciąża chyba nauczy cie ogromne cierpliwości z powodu wyczekiwania na każde badanie i w ogóle.
Ale z drugiej strony pomyśl ze nasze mamy to jak miały jedno usg na cała ciąże to było dobrze. nieraz o ciąży bliźniaczej dowiadywały się podczas porodu i było ok:)
trzeba znaleźć dobre strony tej sytuacji:) będzie dobrze -
Ja Letrox tez biore jak mierze tempke
a pozniej leze sobie jeszcze troche
wiec zaczem sie zczołgam z łoza to na pewno 30 min mija
Olga ja dzis zaczynam knigewiec nie zdziwcie sie jak troche ucichne
boniu ale mnie brzuch zażyna i krzyz .. tylko zazyna tak bardziej jak zoladek.. ehhh.. i jeszcze ten zajad.. a w pon rozmowa.. wrrr
ale zrobie zakupy to mi sie poprawi humorWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 10:08
-
czekaja wrote:ania tak jak Paula pisze moze przyjaciolka Cie zarazi??
ale jakas synchronizacja jest najpierw zaszla w ciaze pierwsza z nas ktora sie hajtneła w 2009 poznije druga hajtnela sie w 2010 teraz Eve 2011 a ja 2012wiec moze jakas w tymideologia jest
czekaja lubi tę wiadomość
-
Kochana ja tu predzej nerwicy sie nabawie bo tak bym chciala serduszko uslyszec.... Mega sie boje
Asia to jak jutro temp nie spadńie to co, tescik???
Aniu zakupy jak nic na swiecie chyba poprawiaja humor wiec pewniewybierz sie
Czesc Olgaty jak zawsze tylko na minutke i nas zostawiasz
Ja dopije herbatke i biore sie za sprzatanie w domu poki moj T w pracy bo on mi nic robic nie pozwala hahaha.
Osiolek mojwiec chce zrobic jak najwiecej zanim przyjdzie z pracy
A my (w zasadzie moj T) przekonal sie ponownie wczoraj jakich mamy znajomych... Tyle razy pytak kolegi czy nie potrzebuje pomocy przy przeprowadzce i robicie przy ńowym domu to mowil ze nie nie. A tu sie jego zona wygadala ze jej maz i wspolny kolega jego i mohego T tyle im pomogl w robotachspoko.
A do tego wczoraj przez fb okazalo sie ze oni obaj pojechali sobie do Glasgow na top gear na zywo a do T nawet nie zadzwoniliwidzialam ze bylo mu orzykro ale on dalej broni "kolegow". W sumie jego sprawa ale mi sie mega przykro zrobilo ze tak go olali
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aj Paulinko bo jak ja jestem to was nie ma, a jak wy juz jesteśćie bo macie wolne to ja muszę iść do pracy. Niestety :]
Aniu zabierasz sie do pierwszej czesci?? Myślalam że już czytasz :]