Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was moje kochane w nie najlepszym humorze niestety. Odebrałam wyniki, TSH i PRL w normie, ale progesteron mnie powalił na glebę...ja już nic z tego nie rozumiem.
Progesteron 0,607 ng/ml
PRL 11,57 ng/ml
TSH 1,906 uIU/ml
Co o tym myślicie? Że niby tej owulki jednak nie było???
-
Czesc Ewelcia :*
A zdrowko u mnie dzis wyjatkowo dobrzepraca chyba mi nie sluzy bo dzis (tfu tfu) czuje si super
Ja troche ogarnelam ale moj T dzwonil zeby mnie spr i powiedzial ze jak sie nie poloze to sie chyba pierwszy raz chyba poklucimy hahahaza to wypelńilam papiery do lekarza
Matko jak ja bym te szarlotke spalaszowala aaaa. Zaraz sie chyba poplacze
Ania to nam tak poszybowala ze ja tylko na ten tescik czkamale wczesniej bedzie Asia
Olgus żamowilam ta ksiazke o ciazy co pisalasczekam na dostawe
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Inusia wrote:Witam Was moje kochane w nie najlepszym humorze niestety. Odebrałam wyniki, TSH i PRL w normie, ale progesteron mnie powalił na glebę...ja już nic z tego nie rozumiem.
Progesteron 0,607 ng/ml
PRL 11,57 ng/ml
TSH 1,906 uIU/ml
Co o tym myślicie? Że niby tej owulki jednak nie było???
Tsh piekne
A progesteron to w jakiej fazie cyklu robilas???
-
Paula55 wrote:Tsh piekne
A progesteron to w jakiej fazie cyklu robilas???
Progesteron robiłam 7 dni po przypuszczalnej przeze mnie i gina owulce, dzień po tym jak gin stwierdził, że moje endo i reszta wygląda już jak w fazie lutealnej . Wychodzi na to, że jednak owulacji nie było. -
Ewelinka tak jestem Ola a co??
Inusia Prolaktyna i TSH piekne ale rzeczywiscie progesteron troche martwi bo wynik wyklucza raczej owulacje bo jest za niski ale nie jestem lekarzem nie znam sie wiec tylko pisze co mi sie wydaje.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Patrzac na Twoj wykres dałabym sobie reke uciac ze była owulacja. Moze to tylko niedomoga i trzeba sie wspomoc duphastonem albo luteina.
No właśnie też się zastanawiałam czy nie powinnam duphastonu wziąć już. Myślę czy nie skontaktować się ze swoim lekarzem... -
boziuu obudził mnie dzis jajnik
moj własny jajnik dziad jeden no tak mnie zakuł ehh ... mowie Wam cuda jakies ;)tempka skoczyła ... kurde na owu za wczesnie przeciez noo nic nie rozumiem ale w sumie kij z tym
u mnie wiosnasłońce grzeje na termometrze w słonku 25 st hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 13:09