Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieje ze mi powie że juz była i tylko slad po niej został w sensie ze wszystko tak jak powinno byc:)
a jak to jest owulacja jest w dniu skoku temperatury czy dzień przed??.
No bo w sumie tempka rosnie po peknieciu pecherzyka jak cialko zolte sie uwolni czyli po owulacji czy dobrze to rozumiem??Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziweczyny mam takie nerwy!
Nienawidze mieszkac w bloku, mam poje... Sasiuadow tak nawalaja muzyka ze masakrasuedze z wielkimi sluchawkami
potrafia nawet po 22 sluchac ale to juz nie zostawiam tego tak
mowie mamie ze jej wychowam tych durnych sasiadow :p
czekaja lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
ja juz p ksiedzu
pomodlilismy sie za dzidziusia
hehe
ale mnie dzis zażyna brzuch masakra.. zoładek mnie nie bli ale własnie okolice od pepka w gore ta mnie zayzna ze nei wiem ;/ tesciowa az mi dala nospe bo az zbladłam ..;/czekaja lubi tę wiadomość
-
Daria przeciez widzialam twoje zdjecia i szczupla jestes
Ja mam nadzieje ze zaczne noemalnie jesc
Z ta owulka to nigdy nic nie wiadomo
Daria ja tez mam sasiada ktory na szczescie raz za czas ale za to caly dzien nawala muzai chyba nie ma go wtedy w domu bo raz o malo moj t nie wywalil mu drzwi a ńikt nie otworzyl
-
Ania_84 wrote:hej dziewczyny
ja juz p ksiedzu
pomodlilismy sie za dzidziusia
hehe
ale mnie dzis zażyna brzuch masakra.. zoładek mnie nie bli ale własnie okolice od pepka w gore ta mnie zayzna ze nei wiem ;/ tesciowa az mi dala nospe bo az zbladłam ..;/
Kazalam sie jej zapytac kiedy mamy sobie godz slubu przyjsc zaklepac
Ojjj Aniu bidulko... Moze cos zjadlasAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula kochana to zdjecia :p mi sie przytylo od wakacji sporo, ale trudno po porodzie sie wezme za siebie :p
Ja mam takiego sasiada w at tez, po 22 wale mu w sciane, wiem ze to glupie ale kurde nie moge juz,. Musze spac w korkach w uszach, ogolnie jestem przewrazliwiona na takim punkcie, ale niektorzy przesadzajatutaj sie jacys nowi wprowadzili nad moja mama, cale zycie puste mieszkanie bylos i spokoj, a teaz nawet o 4.30 w nocy cos wyprawiaja, ostatnio o 6.3o ktos walil albo kotlety albo w sciane
pojebani sa niektorzy ludzie, sorry za wyrazenue, ale mieszkajac w bloku powinno sie czasami o innych pomyslec.. Rozumiem imprezy, rozumiem raz na jakis czas ale nie co 2 dni
Ahh musialam sie wygadac :pAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
a kosciele to mozesz wczesniej sobi zabookowac wazne ze jesli slub konkordatowy to zaswiadczenie z usc jest wazne tylko 3 miesiace przed slubem
raczej nic takiego nie jdlam .. kanapki i salatke - swieza bo wczoraj robilam -
Asia ja to waliłam w rury jak slyszalam ze jest u nich cicho
raz przyszli co ja robie a ja im na to to samo co i wy wiercicie wiertarka od 5 nad ranem
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny