Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Inusia ja w 22 dc miałam 0,58 progesteron a w 26 dc owulke . wiec moze jestes tuz przed ??
No właśnie w tym problem, że u mnie nie było na monitoringu żadnego nadającego się pęcherzyka, tylko jeden nieładny zapadnięty i ślad płynu w zatoce douglasa i mieliśmy z lekarzem zajawkę co to za pęcherzyk może być, bo jak na na ten dc to duży i dziwny, patrząc na skok tempki była opcja że owulka wystąpiła sama w 9dc, ale po progesteronie to widać, że ta opcja się rozpłynęłaA na drugim monitoringu w 15dc endo miało już 12mm i wszystko lekarz określił na tą drugą fazę. Dziś mam 19 dc i głupieje...
-
Hmm dziwne ja bym powiedziala ze 15 lub 16 dc mialas owulke
ale najlepiej to moze idz do lekara niech sprawzi co i jak ?? pokaz mu badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 15:17
-
nick nieaktualny
-
ja w sumi sie zastanwialam czy nie isc jeszcze raz na progesteron ale stwierdzilam ze nie masensu bo przeciez biore lutke
moja kociczk grzecznie spi sobieobok na biurku
-
Inusia wrote:Ja się zastanawiam czy w poniedziałek nie powtórzyć progesteronu...tylko nie wiem czy to mi coś da.
jak bedzie wyzszy tzn ze owulka byla tylko pozniej niz zakladalasWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 16:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInusia ja wiem jak to jest, ale lepiej chov troche sie czyms innym zajac.. Ja czytalam ksiazke, wypozyczylam pare zeby caly listopad wtedy nie myslec :p zajmij sie czyms, najlepiej odliczaj do czegos innego :p uda sie zobaczysz, ale lepiej nie naciskac na wlasne cialo i psychike tylko czekac
-
która chce salatki greckiej ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 16:46
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde ja chyba konia z kopytami wciagne dzis.. de poto pene..
bede za jakies 15 minCzarnula87 lubi tę wiadomość