Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
I jeszcze jedno małe pytanko czy tez tak macie ze siedzicie i wpatrujecie się w swój wykres jakby to cos mialo zmienic??
ja nieraz łapie sie na tym ze patrze i patrze nie wiem po co.
ale to pewnie tez kwestia tego to ile ma czasu a ja go mam chyba nadmiarCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Szkocja jest piekna naprawde!!! Mimo ze z pogoda jest jak jest
Ale ja nigdy nie chcialam zyc za granica... I pewnie juz to tutaj powtarzalam ale gdyby nie moj T to nie wyjechala bym...
To nie dla mnie. Tesknie za rodzinka, przyjaciolmi, psem
Ale rozmawialismy z T ostatnio.. Ja mu powiedzialam ze zbieramy na dom w pl i wracamy max 3-4 lata po slubie. Chyba ze uda sie szybciej. Ja wole zyc skromniej ale w swoim kraju.
-
czekaja wrote:Paula rozumiem Cie calkowicie bo ja tez nie wyobrazam sobie zycia poza PL ale czasem nie ma wyjscia i trzeba...
Oby szybko pieniazki sie uzbierały i zebyscie mogli wroci do domku:)
Ja w zasadzie nie wyjechalam za kasa tylko dlatego ze "spiknelam" sie z moim obecnie juz narzeczonym
Jesli chielismy byc razem trzeba bylo zdecydowac... Albo ja wylatuje do niego albo sie rozchodzimy... Nie wyobrazam sobie zwiazku na odleglosc.
I tak oto tu jestem...czekaja, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula u mnie to samo.. Pojechalam do mojego, a wiaodmo za granica jestesmy zeby odlozyc pieniazki.. Jeszcze troche kochana musimy wytrzymac
chcialabym tez ok 3-5 lat max.. Juz ara bede jak wroce :p
Dzisiaj sie widzialam z kolezanka, zalozyla, bluze luzna, a ona i tak zauwZyla ze jestem w ciazy.. Ma oko skubana :pczekaja lubi tę wiadomość
-
Dokladnie tak mysle Daria
z maluchami to szybko zleci ten czas
Bo kolezanki maja oko... Zawsze wybadajaja sie dzis wazylam i poki co jestem 2kg na minusie
A brzuszek juz pewnie u ciebie widac bo ty z tych szczuplych jestesczekaja lubi tę wiadomość
-
To sie nazywa podążać za miłością
Daria koleżanka musi mieć dobre oko
Ewelinka ja tez siedzę i patrze chociaż to patrzenie nic nie zmieni.
Od patrzenia dzieci się nie robiąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 14:06
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ja tez ciagle siedze na tym ovu i patrze tylko czy ktos cos napisal
Do tego teraz siedze nie tylko na naszym forum ale tez na belly bo probuje sie dowiedziec jak tu sprawa z tarczyca wyglada...szkoda tylko ze bez zainteresowaniaEweloka84 lubi tę wiadomość