Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
dobrze, że znowu sama nie jestem
Dzisiaj w pracy masakra jak zwykle. Ewidentnie już cuzje na każdym kroku, że kierowniczka szuka sposobu, żeby się mnie pozbyć - albo żeby ona mnie zwolniła, albo żebym ja sama się zwoniła... Przykre to i mega kopie w psychikę człowieka
Ale jakoś taka nieobecna dzisiaj w pracy byłam duchem, gdzieś w tle głowy kręciły sie myśli i panie SzarymFikcja literacka jeszcze mnie trzyma
Pochlonęłam ksiązki szybko a teraz mam zamiar przybrać się na spokojnie na nowo do nich
No i na pewno moja domowa biblioteczka zostanie uzupełniona o trylogię Greya :]
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojj Olga jestem. Tylko jak napisalam to sie nikt ńie odzywal i czytalam inne watki
To w pracy nie za wesoloz kas to znam... Ze mna zaczynala dziewczyna ktora jak powiedziala w pracy o ciazy to jej kierownik zakazal dzwigania itp. A ze pracowala z facetem to on mial za nia czasem cos podniesc.
Tak sie zbulwersowal tym ze robil jej na zlosc... Rzucal przedmiotami, slowem sie nie odzywal, nawet puszczal na złsc okropne baki (wiem ze to ńie fo uwiezenia) zeby jej sie tylko oozbyc. A jak to nie skutkowalo to poszedl do dyra na skarge ze on za kogos nie bedzie nic robil i ja zwolnili
Ciekawe co bedzie ze mna
Ja poki co nie mam czasu na czytaniejedynie forum ogarniam
jak mnie zwolnia to sie za to zabiore
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRaz na jakisz czas robię mega syzbką i smaczną zupę
Kupuję mrożoną kalafiorową z koperkiem i mrożoną wiosenną z biedronki, wrzucam do gara, dokrajam ziemniaki w kostkę, zalewam wodą, daję listek, ziele, pieprz, sól, koperek, maggi/lubczyk i już
pyyycha lekka szybka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny