Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich w ten sobotni poranek. Zwracam się do Was z prośbą o głosowanie max 1 raz na dobę do 27.01.2014r. Głos Wasz przybliży do wygranej klasę mojego syna Jest to wniosek pt." ŚNIADANIOWA PRZYGODA" za każdy głos z góry dziękujemy. Jeśli to nie jest dla was kłopotem to proszę poproście swoich znajomych do głosowania na nich. O to strona http://sniadaniedajemoc.pl/reportaz-z-akcji-szczegoly-sniadanie-daje-moc-partnerstwo-dla-zdrowia.dhtml?repid=615179
-
Hej Laseczki, dzisiaj mam mocno kuchenny dzień. Jako że mam full ricotty w lodówce muszę ją całą wykorzystać, więc będzie tarta ze szpinakiem gruszką i ricottą a na deser z okazji jutrzejszych urodzin J. robię - Nutellowe ciasto z ricottą i musem cytrynowym.
Przepis tu: http://czarownie.blox.pl/2013/10/Nutellowe-ciasto-z-ricotta-i-musem-cytrynowym.html
wygląda obłędnie, więc lecę po produkty i zakasam rękawki. miłej niedzieli KochaneCzarnula87 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczyny:)
maz pojechał do sklepy po jaja bedzie jajecznica na sniadanie i hamburgery magdy gesler na obida:) a na deser i dla gosci sernim wiedenski taki zwykly prosty:)
Asiu ja robiłam podone ciasto tylko ze zwykle browni z musem cytrynowym taka chyba prostsza wersja tego co Ty robisz:)
mus cytrynowy przepyszny:)
Paula pewnie masz dosyć tych mdlosci ale pewnie niektore z nas chciałby poczuc to co Ty teraz:)
u mnie temp skoczyła i bardzo mnie to cieszy niech sie tak trzyma caly czas:) -
Witam Was kobietki
Ja trochę niewyspana, ale zrelaksowana. Mężuś szykuje teraz śniadanko, potem też robimy serniczek a po południu będziemy się gościć
Miłego dzionkaczekaja lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Hej dziewczyny:)
maz pojechał do sklepy po jaja bedzie jajecznica na sniadanie i hamburgery magdy gesler na obida:) a na deser i dla gosci sernim wiedenski taki zwykly prosty:)
Asiu ja robiłam podone ciasto tylko ze zwykle browni z musem cytrynowym taka chyba prostsza wersja tego co Ty robisz:)
mus cytrynowy przepyszny:)
Paula pewnie masz dosyć tych mdlosci ale pewnie niektore z nas chciałby poczuc to co Ty teraz:)
u mnie temp skoczyła i bardzo mnie to cieszy niech sie tak trzyma caly czas:)
Jejuu dziewczyny jakie pysznoscico ja bym dala za takie ciacho
ale mam nadzieje ze jeszcze troche i zaczne normalnie jesc
Poki co to nawet sniadania nie moge wmusici pierwsza wizyte biegiem do wc mam dzis za soba
Uwiez mi ze jesli chodzi i mdlosci to nie ma czego zazdroscic... Ja myslalam ze mnie ten koszmar minie a tu prosze
Widze ze sie dzis goscicieudanej niedzieli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny