Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dopóki nie zobacze II to nie nastawiam sie na to
juz tyle razy myslalam ze sie udało i przychodziła @ wiec zobaczymy jeszcze 7 dni i sie wyjasni
-
choc chyba we wtorek lub srode pojde do gina bo mam tylko luteine do srody .. wiec musi mi przepisac i wtedy moze looknie czy mam brac czy nie
-
To trzymam mocno kciuki Aneczko.
Ale temp wyglada obiecujaco
A ja znow sie poryczalam... A o co mi poszlo??? O to co zawsze. Czyli o powrot do pl....
Ehhh chyba coraz gorzej ze mna.... A zgadalismy sie o sokowirowce bo chcemy kupic i misiek zaczal gadac ze leoiek od razu kupic lepsza bo potem dla dziecka sie przyda a ja z tekstem ze do usg tyle trzeba czekac... Ze w Pl to juz dawno bym miala i sie zaczelo. A ze ja ostatnio na stres tylko placżem reaguje to duzo nie trzeba bylo
Jaka ja glupia jestem...
A co Aniu znow ladnego bedziesz kupowac???
-
mialam wczoraj kupic jakas sukienke bo nie ma, takej a taka pore a te co mam sa na mnie za duze ;/ cos trzeba kupic do domku
oba poszlam do kuchni i wrocilm z 3 kanapkami z powidłami <mniam>
Paula wcale sie nie dziwie ze chcesz wrocic do Pl ;/ -
Oj rozumiem i wspolczuje ta niemoc na to nawet jak nie chce sie plakac to sie placze nawet o byle co
zjadlabym rosolek:)
Ania ja Cie ppdziwniam naprawde mi sie czas dluzy a patrze na Twoj wykres i nie wiem jakbym wytrzymala takie dlugie cykle:) no ale pewnie kwestia przyzwyczajenia:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiecie co u mnie rosolek to bedzie ale chyba gdzies kolo 16
bo dopeiro sie wsio rozmraza
czekaja lubi tę wiadomość
-
A ja mam gotowy z wczoraj do podgrzania rosolek
Jejuuu juz bym zjadla tego bigosu bo tak pachnie a gdzie tam do konca
Kurcze w ktorys weekend tez sie musze na zakupy wybrac
Ojj to oczekiwanie jest najgorsze... Niepewnosc... Dobrze to pamietam. Grunt to luz i dobre nastawienie
-
Inusia wrote:Jejku Kobiety! A ja nie mam pomysłu na obiad dziś, na nic nie mam ochoty a już południe! Macie jakieś pomysły na szybki obiad???
zarcie na 2-3 dni
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:A gdzie ty wogole bylas??? Bo sie tak od wczoraj zastanawialam i nie doczytalam w koncu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 12:23
-
łejj ale mnie łupie krzyż ;/
ide po druga herbatke
własnie Ewelka gdzies szalała
Eweloka84 lubi tę wiadomość