Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pewnie bedzie poslizg i wejde o 11 przy dobrych wiatrach:)
no ja tez tak troche sie obawiam ze powiem mi cos czego nie chce uslyszec.
Musze chyba sobie liste pytan przygotowac:)nastepna wizyte mam 6.02 bo juz sobie rezerwowałam wizyty na poczatku stycznia w razie jakbym w ciaze zaszla:)
we wtorek mam w przychodni normalnej u lekarza na nfz do ktorego bede chodziła jak bede w ciazy zeby dostawac skierowanie na badania i zebym nie musiala za nie placic. A w lutym tego 6.02 ide juz do mojej ginki takiej ktorej najbardziej ufam i chce zeby mnie prowadzila tylko ze ona tylko prywatne ma wizyty -
Ojjj dziewczyny
mam nadzieje Ewelcia ze ci jutro powie ze ewulka za rogiem
bedziecie dzialac i na końiec kropa
Ja kiedys tez nie lubilam chodzic do gina... Ale teraz mi sie zmienilo
A dentysty sie boje jak ognia bo zawsze mńie boli a na znieczulenia jestem uczulona bo zawsze mdleje
To trzymam kciuki za wasze wizyty laseczkiczekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
wiecie co stwierdziłam ze chyba mi choroba lokomocyjna wróciła .. bo jak jechalam samochodem to mnie mdliło .. myslalam ze jestem głodna to pojechalismy do Subweya na kanapki zjadłam wracamy i to samo.. ;/
-
Ania_84 wrote:wiecie co stwierdziłam ze chyba mi choroba lokomocyjna wróciła .. bo jak jechalam samochodem to mnie mdliło .. myslalam ze jestem głodna to pojechalismy do Subweya na kanapki zjadłam wracamy i to samo.. ;/
Czasem tez tak mam. Ale to tez zalezy od dnia albo z kim jade... Nigdy wczesńiej nie mialam choroby lokomocyjnejczekaja lubi tę wiadomość
-
Na dodatek tak mnie łydka naiwania ze kupilam sobie zel lioton 1000 bo mam tak cizkie ze masakra..;/