Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha ja zaraz padne. Mam sasiada przegiganta
Nie dosc ze ostatnio non stop szukala go policja to juz chyba 4 raz w ciagu mies zgubil klucze od mieszkańia i po raz kolejny wywazaja mu drzwi hahahaha. Mlody chlopak ale co za osiolAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
I prawidłowo
lez do góry brzdacem
hehe
Ja sie martwie troche o moja psiapsiółke bo jutro idzie zrobic powtorna bete i straszne sie stresuje .. a jest sam w domku .. ehh mam nadzieje ze wszytsko tym razem bedzie dobrze :0 choc w serduchu to ja czuje ze bedzie dobrze
-
A to ta kolezanka co jej maz polecial za granice???
Musi byc dobrze.
Kochana mojej mamy najmlodsza siostra tez zaszla w ciaze (po 14 latach od pierwszej) podczas odwiedzin meza w domu w plcala ciaze byla sama (majac nas i babcie czyli swoja mame). W miedzy czasie kupila dom, przeprowadzala sie a moj tata jej temont robil
wiec wszystko doslowńie naraz
ale teraz jest co wspominac. Twoja kolezanka tez da rade
-
dac rade da- tylko po tamtym poronieniu - a jest to sprawa dosc sweiza po prostu sie boi .. zreszta mam mnie jak cos
bo sostra tez za graniaca tata tez..a z mama nine koniecznie jej sie uklada ...ale nawet jej powiedzialam ze jak bedzie chciala to zeby sie nie stresowala to moge znia isc i poczekac jak pojdzie do gina
-
Ahh to po takich przejsciach tez jej sie nie dziwie. Ja jestem w pierwszej ciazy az juz dzis ryczalam o to ze usg bede miec dopiero w 13 tyg...chyba ze wczesniej polecimy do pl...
Fajńie ze ma Ciebie. Tym bardziej ze jak piszesz najblizsza rodzińka za grańica. Szkoda ze jest na swiecie tak ze corki sie z mamami nie moga dogadacszczegolnie w takiej sytuacji gdzie mama powinna byc najlepsza przyjaciolka....
U nas to rozńie bywalo z mama... Ale od kad sie wyprowadzilam z domu w wieku 20 lat to sie wszystko zmieńilo o 180 stopni na lepsze
Moze jej mama jak sie dowie o wnuczku to sie miedzy nimi poprawi...
-
Oby
A ja własnie pałaszuje m&m-sybo mezus mi kupił
coprawda sukienki sobie nie kupiłam ale ładny taki dłuzszy swetereka sukienke kupie jutro
a co mi tam
dzis sie wnerwilam bo jedna z aystentek napisala mi meila- od tych lekarzy .. zebym ja nauczyła za free programu bo ona nie wie co z czym sie jje ;/
specjalnie ja nastawili zeby do mnie napsala bo wiedza ze mi sie zal jej zrobi..ale takiego wała - niech mi zaplaca za szkolenie - z Kamsoftu za takie szkolene płacą 5000 zł ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 19:03
czekaja lubi tę wiadomość
-
Ooo chyba ktos tu ma smaki
Kurde ja tez sie w koncu na zakupy bede musiala wybrac... Ale to moze za tydz albo dwanarazie jestesmy na etapie szukania sokowirowki i robota kuchennego
Pewnie ze taki wal!!!! Niech zaplaca a jak nie to spadówa!!!! Ciebie sie bezczelnie pozbyli to niech sobie szkola nowa osobe.
Mieli Ciebie madra i wyszkolona to im zle bylo wiec niech sie bujaja!!!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula to ja juz tak skompletowałam , robota, blender, ekspres do kawy a teraz chce własnie sokowirówke i maszynke do mielenia miesa
-
no to zachcianki owulacyjne
sa zapowiedzia zachcianek ciazoowych - czyli tego nie bedzie ci sie chcialo w ciazy
hehe to taka moja teoria
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość