Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinka to moze masz zachcianki na owulacje:)
tez bym poszła na zakupy i cos ladnego spobie kupila ale zawse mowie ze to jak schudne 3 4 kilo i tak sie odwleka w czasie;)
Ania a moze nie choroba lokomocyjna tylko co innego ale ok nie wkrecam bo wiem jak to jest jak sie szuka objawowo a potem @ przychodzi.
boze jaki dobry ten moj sernik:)Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ja blender wlasnie mam. Ale wolala bym tak reczny a mam taki z cala misa
Potrzbuje wlasnie takiej wielofunkcyjnej maszynki do miesa i sokowirowki. Ekspres tez bym chciala ale taki cisnieniowy nie na kapsulki. Napewno sobie taki kupie po weselu
Ewelcia ja tez jadlam lody z ananasemteraz mysle nad tym co bym na kolacje zjadla poki sie lepiej czuje
Kurde boje sie co bedzie jutro jak bedzie trzeba isc do pracy
-
Ja poki co mam na kapsułki - jak sie dorobie to kupie taki z prawdziwego zdarzenia
cisnieniowy
Paula ale to juz na tym nowym staowisku co nie ?? -
Dlatego ja narazie nie kupuje bo jak kupic to porzadny. A taki cisnieniowy to kosztuje
Poza tym ja i tak teraz zbozoweczke tylko
Tak Aneczko. Na nowym "starym" stanowiskuwiec luz powinno byc. Boje sie tylko zebym mdlosci nie miala bo w pracy sie nie poloze:( albo nie daj Boze wymiotow
ale gadalam dzis z moim i doszlismy do wniosku ze chyba tylko do maja bede pracowac jak Bozia da ze wszystko bedzie ok
wiec to tylko 4 mies
Ejjj slyszalam o tych dzieciach ale o co konkretnie chodzilo???
-
Jejuuu
ejj to stpraszne.
U mnie w miescie (w pl) niedawno byla glosna w tv historia o kobiecie ktora mala cesarke.
Pitem wypuscili ja do domu gdzie bardzo zle sie poczula. Pijechala na IP i tam jej nawet badac nie chcieli i odeslali do domu. W nocy znow sie zle czula i dostala goraczki wiec znow na izbe do szpitala. Tam ja zbadal lekarz ktory jej cesarke robil i powiedzial ze tak sie oi rana po cc zeby ńie panikowala. Wrocila do domu. Na nastepny dzien poszla do toalety i slabo jej sie zrobilo. Usiadla na kiblu i poczula jak jej sie cos z rany wylewa. Zlapala tylko pampersa dziecka i dcisnela do brzucha a maz zadzwońil po karetke.
Jak przyjechali to sie okazalo ze jej sie wnetrzńosci wylaly.... Rana pekla. Wzieli ja do szpitala i okazalo sie ze od dwoch dni miala zakazeńie. Gdyby nie to ze szybko karetka byla to by zmarla....
Czicie to? Badal ja w szpitay chirurg co jej robil cc!!!!!!
-
czekaja wrote:Oj to uwazaj na siebie i codziennie zdawaj relacje jak sie czujesz:)
wierze ze jak tylko bedziesz wiedziala ze nie dasz rady to odpuscisz i skupisz sie na maluchu i na nas na forum;)nie bede ryzykowac a dla was zawsze znajde czas
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość