Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Służba zdrowia w Polsce jest do kitu - a raczej system.. wiecie ja nawet widze to po stomatologii..zeby zarobic wpisuja ludziom 23 letnim protezy .. poj***** albo wciskaja kit ze tylko na NFZ do trojek sie leczy G** prawda- kolega mówi ze była na usuwaniu złogów- babka mu pwiedzial ze 200 zl ... a kazdemu przysługuje raz na rok .. na NFZ bez gadania
po porstu to co robia z ludzmi w tym kraju to jest powalone.. chca po porstu zeby ludzie nie dożywali emerytur bo wtedy wszystko im zatka dziure buzdzetowa ..;/ jeden wielki wał na wale kreca ..;/
-
Ejjj wlasnie!!!!
Co do dentystow. Ja bylam juz ze dwa lata temu ( moj najwiey blad) na nfz u dentysty. Nie dosc ze dal mi plombe ktora zrobila sie ciemna i brzydka to zaplacilam za nia 250 zl!!!! Czaicie to. Dobrze ze to zab z tylu. Ale musze prywatnie poprawiac po ciazy.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ejjj wlasnie!!!!
Co do dentystow. Ja bylam juz ze dwa lata temu ( moj najwiey blad) na nfz u dentysty. Nie dosc ze dal mi plombe ktora zrobila sie ciemna i brzydka to zaplacilam za nia 250 zl!!!! Czaicie to. Dobrze ze to zab z tylu. Ale musze prywatnie poprawiac po ciazy.czekaja lubi tę wiadomość
-
Troche w tym posiedziałam - i wiem co mozna wciagnac od stom..
niech mi kitu nie wciskaja ze za złogi musze placic..;/ pozatym jak jest fajny stomatolog to pomysli i nawet jak sie nie da to tak zorbi zeby mu sie zwrocilo a ty zebys nie musiala placic ..;/
-
chba Oldze musisz wysłac dane - czarnuli bo ona chyba zakladała i to jest grupa zamknieta
wiec tylko ona moze zaprosicczekaja, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
No tak ale ty sie znasz. A takiemu szarakowi jak ja wszystko wmowia. Jak bym wiedziala ze to bedzie tyle kosztowac to bym prywatnie szla i bylo by porzadnie!
Nawet mi pokwitowania nie dal tylko kase w kieszen wcisnal....
Nigdy wiecej!!!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A no włąsnie powinno byc tak jak np w Chinach
płacisz za kazda wizyte dostajesz kwitek i dajesz do takiego oddzialu jak u nas nfz- a oni p olowe ci zwracaja - maja wtedy wglad ile kto zarobil z lekarzy