Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie też leje i wieje. Już bym wolała śnieg i mróz...
ech ale mam doła. Wszystko mnie dobija. Muszę Wam troszkę pomarudzić w oczekiwaniu na @LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
czekaja wrote:SAdzac po temp jeszcze @ nie bedzie:)
przesylam Wam troche mrozu:)
Jutro będzie. Ostatnio też miałam dzien przed @ skok tempki a potem jebłam twarzą o beton.... że się tak wyrażę. Wkurza mnie to już.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czesc laseczki
a ja o dziwo nie mialam mdlosci rano
moze juz orzeszlo
Asiu... Nie zalamuj sie Kochana. Pamietasz jak mowilas ze organizm po tabsach musi sie uregulowac????! Moze to faktycznie to. My sie staralismy chyba z 8 cykli jak nie lepiej. Rzadko to sie dzieje tak hop siup.... Musisz byc cierpliwa
U nas zńowu przylazl koles spr instalacje.... Co troche jakies ciule przychodza... Boszzz jak mi sie nie chce lezc do pracy. Do tego popoludńiowka... Zreszta nie wiem co bedzie gorsze. Rano czy popoludniu...
Jak ten gosc pojdzie lece zbozoweczke robicczekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny.Dziś jest typowy dzień szarego burego misia....niecierpię takich dni!ale pocieszam się bo do wiosny bliżej jak dalej:)to co poprawiamy sobie samopoczucie małą czarną?;)dziewczyny nie przejmujmy się kapryśną pogodą,pokażmy że w nas samych jest tak dużo ciepła że damy radę ogrzać siebie i wszystkich innych w pobliżu nas:)
czekaja, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
angel