Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co ja nie wiem czy powinnyśmy mierzyć te wszystkie dni płodne i próbowac się wstrzelić w dzień jajeczkowania...mój gienek stwierdził,że jego pacjentki zachodziły w ciąże nawet tuż przed miesiączką, gdzie niby mamy dnie niepłodne. Stwierdził,żeby wyluzować i na spontanie bo może być tak, że się zablokuję i jak to się mówi dupa z tyłu.
Jak myślicie? -
Dzien dobryy
Witam noowe dzieczyny
wiecie co z tym ze nawet przed @ to ja mialam podobny myk- bo lekarz w 9 dc zapytal sie czy wspolzylismy przed @ mowie ze tak - a ten do mnie ze to moze byc wczesna ciaza i ze nie raz tak sie zdarzaoczywiscie okazlo sie ze nie jestem w ciazy ..ale widac cos w tym jest
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ja kiedys tam bralam tab ze 4 albo 3 lata.... Ale juz od dawna zadnej ahntykoncepcji....
Co do obserwacji... Ja mysle ze to ńie jest zle. Mozna bardzo dobrze poznac swoje cialo. Wiedziec kiedy mniej wiecej dzialac, zaobserwowac nieprawidlowosci ale....
Wydaje mi sie ze u mnie wlasnie luz zaowocowal....zapomnialam termometra, nie robilam testow owu i udalo sie
Wiec moze cos w tym jestEweloka84 lubi tę wiadomość
-
dlatego ja się ogarniam, żeby nie wpaść w błędne koło...
jeśli chodzi o anty ja zażywałam od 17 roku życia (z przerwą na pierwszego dzidziusia)potem znów anty i odstawiłam tabletki 2 miesiące temu...jestem ciekawa co dalej...rozpoczął się nowy cykl...wszystko przede mnąEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Czesc laseczki
a ja o dziwo nie mialam mdlosci rano
moze juz orzeszlo
Asiu... Nie zalamuj sie Kochana. Pamietasz jak mowilas ze organizm po tabsach musi sie uregulowac????! Moze to faktycznie to. My sie staralismy chyba z 8 cykli jak nie lepiej. Rzadko to sie dzieje tak hop siup.... Musisz byc cierpliwa
Hej Kochana, ależ ja się nie załamuje, wiem, że to wszystko potrzebuje czasu i odpowiedniego momentutylko wkurza mnie pogrywanie mojego organizmu ze mną, że wysyła mi znaki dające nadzieje a potem wali w pysk małpą
Takie to niesprawiedliwe
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Tym bardziej wydaje mi sie ze po antykoncepcji warto obserwowac czy jest owulka kiedy i czy wszystko jest ok.
Ja dzieki obserwacji zauwazylam ze mam za krotka faze lutealna i musialam zbadac prolaktyne. znalazla sie przyczyna poznej owulacji i teraz jest ok -
Saramago wrote:Hej Kochana, ależ ja się nie załamuje, wiem, że to wszystko potrzebuje czasu i odpowiedniego momentu
tylko wkurza mnie pogrywanie mojego organizmu ze mną, że wysyła mi znaki dające nadzieje a potem wali w pysk małpą
Takie to niesprawiedliwe
zastanów się może czy to nie reakcja Twojego organizmu na jakiś stres..czasem organizm tak reaguje i owu następuje z opóźnieniemEweloka84 lubi tę wiadomość